2000 lira param var enpara.com yatircam yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
2000 lira param var enpara.com yatircam yardim
Arkadaslar 2000 lira param var enpara.com a yatirmak istiyorum daha once faize pek para yatirmadim faiz oranini nasil hesapliyoruz.

- - - Eklendi - - -

Anladigim kadariyla bi kac lira birsey getiriyor. En iyisi normal kalsin

Türe

Üye
Faiz günah zaten. Bereketi kaçar olanın da.

Tepkiler: OttomaN TigeR
herhangibir bankadan bir hesap açıp faizsiz hesabına yatır orda dursun paran

messevim

Üye
faiz siz bankacılıkta kuveyt türk u tavsiye ederim.

Elindekinden bile oluyorsun onda.
Neden mi;başlıca aylık vergisini hesabından alıyorlar,çay kaşığıyla verip kepçeyle senden geri alıyorlar. Uzun vaade zaten vermiyorlar yani o kadar süreçte sana kazandıracağı 10-20tl birşey. Onlar senin paranı alıp faiziyle zaten misli misli kazanıyor böyleliklede sen kazanacağını sanarken onlar çoktan misli misli senin parandan kazanmış oluyor.
Küçük yatırımlar diyip bankaya bulaşma elindekinden bile olursun. En iyisi o parayla birşeyler alıp alım-satım yap küçük,çaplı. 6 ay da bile bankanın vereceği faizin en az 4 katı kazanmış olursun.
Banka senin paranla pirim yapacağından,%100 kar edip ama eğer aynı şekilde sen kredi çekersen %200 hatta daha fazlası yine senden kazanmış olur. Her halukarda banka kazançlı çıkacağından başka işlere yönelmen daha fazla kazanç sağlıyacaktır

Archonn

Üye
6 ay sonunda 70 lira gibi bir getirisi olur. Faiz oranlarına buradan bakabilirsiniz:

Piyasadaki bankalar arasında en yüksek faiz oranları bu bankada.(yıllık %8.1) Dolayısıyla param evde duracağına bir köşede değerlensin diyorsanız öncelikli tercihiniz bu banka olabilir.

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaslar 2000 lira param var enpara.com a yatirmak istiyorum daha once faize pek para yatirmadim faiz oranini nasil hesapliyoruz.

- - - Eklendi - - -

Anladigim kadariyla bi kac lira birsey getiriyor. En iyisi normal kalsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...