200.000 ytl üstü "otomobiller"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quattro

Üye
Yaw gençler hadi durayım dedim kendimi tutamamadım. Yaw Alonso varya hani bizim Alonso geçenlerde istanbulda gösteri sürüşü yaptı hani.....
İşte o kereta gösteriden sonra arabasını ban hediye etti. D

yaw valla biz bu arabaları bırak binmeyi yanından bile geçemeyiz. Heyyyy 200 milyar gazoz kapağı değil bu..

shumıde bana verdı arabasını arada sırada cıkıyom bostanlıda)))200bın ytl cok para yawww!!

vay serefsizler bana kimse hediye etmeedi cunku gitmedim gitsem verirlerdi..

farketmez abi bana biri versinde ben koparay1m o arabay1...

mavısehır koprusunde takılır kalırsın walla turkıyede hıc bı yerde gıtmez))))

bana raikkonen hediye etti bi merso cl600 amg ama ben geçen gün kasisten geçerken tamponu biraz sürttüm ondan geri yolladım haftaya yenisi gelcek

ıyı ya cok hasa olmamıs barı ucuz kurtarmısın:Ç)))))))))))

tamam abi konuya geri donun yaww ilalaha garajdakileri sayd1rtcaks1n1z....;

ben 200bın ytl m olsa ılk alacagım araba azına kadar modıfıye edılmıs bır supra veya skylıne dır

sl65 amg carllson veya brabus modifiyeli. 682hp'lik brabusu tercih ederim. Kolaysa yetis )))))))))))))))))))))))))

ben 1100 hplık supra veya 1000hplık skylıne ıle cakarım cl 65 e

olabilir. ama o gorunusu ben tek gecerim ....

ya ne kasıonz Hummer H2 !!! bi de modifiye Tank gibi olr gorunus guzel olr ama hız olmaz o ayrı!

keano

Üye
olm hummer'la ara sokaklara giremezsin..arabayi..pardon tanki park edemesin... zaten 10binmilyonton...

Park edemessn ondeki arabyı biraz itelersin!

keano

Üye
Originally posted by seriFBurak@Jun 6 2005, 11:20 PM
Park edemessn ondeki arabyı biraz itelersin!
[post=75869]Quoted post[/post]​
cok mantikli bi cozum..tebrikler :bravo: bu arada saglam bi avukatininda olmasi lazim...belki hummer alana bedava avukat veriyolardir...

baba hummer ya. Tank resmen. Bi de 26inc krom jant takacann ohh. Bu arada us customs marka hummer janti gormustum 26inc krom falan 19000$ fiyati wardi sok oldum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...