2 telefon arasında kaldım

ANIL

Admin
şimdi ortak karar nedir arkadaşlar 5s mi diyorsunuz ona göre hareket edicem.

Önce cihazın tanıtılmasını beklemen ve ona göre değerlendirme yapman iyi olur. 5S tabi piyasadaki üst düzey telefonlar arasında yer alacaktır. Burada senin tercihlerin önemli örneğin büyük ekranlı, ince, hafif ve güçlü bir telefon istiyorsan S4, ekran boyutu önemli değil iOS kullanmak istiyorum dersen iPhone tercih etmelisin.

Tepkiler: LimePie

HAM ZA

Üye
ios daha stabil. Androide göre.

Iphone 5 e de cikmadan once samsung galaxy s3 e fark atar dediler ama nafile anlamayan anlamaz

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5s almaktan vazgeçtim çünkü biraz tuzlu o kadar paramız yok s4 alacam inş. ucuz olsaydı biraz alabilirdim çıkmadı ama 5in fiyatı belli 5si düşünemiyorum kaç tl olur belli değil.

arkadaşlar 5s almaktan vazgeçtim çünkü biraz tuzlu o kadar paramız yok s4 alacam inş. ucuz olsaydı biraz alabilirdim çıkmadı ama 5in fiyatı belli 5si düşünemiyorum kaç tl olur belli değil.
En doğrusu çünkü benim arkadaşta Iphone 5 satıp S4 aldı ve şuan mükemmel diyiyor,sen bu samsung düşmanlarına bakma

fk555897

Üye

Bence 5S'in çıkmasını bekle. O zaman daha iyi karar verebilirsin. Hem 5S almasan bile S4'ü daha ucuza alırsın.

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş doğru demiş en iyisi çıksın ondan sonra karar veririz hem yeni telefonlar gelicekmiş s4 haliyle ucuzlar hiç olmazsa s4 alırız.

Tepkiler: s.ileli
Androidden sasma derim,kuzenim i5 ilk ciktiginda satmak icin yurt disindan getirdi 3-4 tane(esiyle birlikte) 2500 gibi satti s2 kullaniyordu kapattilar mecbur i5e kaldim diyordu,en gereksiz telefon oldugunu soyledi hep bencede en gereksiz marka,sadece reklam var gerisi hava, androidden sasmamak lazim,dn hizli gelistirilebilen sistem bu ve cok ozgur bir ortam (benim dusuncelerim hep )

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
hmm olabilir doğrudur

i5 en gereksiz telefon 3310 bile gerekli ama o degil oyle mi

galaxy s4 kesinlikle pişman olmazsın. evet iphone stabil ama s4 varken iphone alınmaz.

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
s4 te iyi ip5 te ama o zamana 5s çıkarsa fiyatı uygunsa oda olabilir.

i5s cikmasi eylul bize gelisi kasim aralik olur ve fahis fiyattan girer yani 5s alinabilmesiicin 5-6 ay rahat var ( yurtdisi ise o ayri)

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
bakalım hiç bir şey belli olmaz gelebilirde 5s

hangısı cıkarsa cıksın ıkısı arasında ne akdar fark olabılırkı yanı iphone 5 almak ıcın beklemek mantıksız bırsey bence iphone bıle alamyın

fk555897

Üye
hangısı cıkarsa cıksın ıkısı arasında ne akdar fark olabılırkı yanı iphone 5 almak ıcın beklemek mantıksız bırsey bence iphone bıle alamyın

5S için tahmini özellikler; 2 GB RAM, PowerVR 554 GPU vs. iPhone 5 ile 5S arasında dağlar kadar fark var.

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca s serisi daha iyi oluyor donanım bakımından bu iki telefonda donanım karşılaştırmak doğru olmaz.

chethin

Üye
Bence 2sinide boşver Nokia lumia 1020 al farkını koyarsın