Önce cihazın tanıtılmasını beklemen ve ona göre değerlendirme yapman iyi olur. 5S tabi piyasadaki üst düzey telefonlar arasında yer alacaktır. Burada senin tercihlerin önemli örneğin büyük ekranlı, ince, hafif ve güçlü bir telefon istiyorsan S4, ekran boyutu önemli değil iOS kullanmak istiyorum dersen iPhone tercih etmelisin.
arkadaşlar 5s almaktan vazgeçtim çünkü biraz tuzlu o kadar paramız yok s4 alacam inş. ucuz olsaydı biraz alabilirdim çıkmadı ama 5in fiyatı belli 5si düşünemiyorum kaç tl olur belli değil.
arkadaşlar 5s almaktan vazgeçtim çünkü biraz tuzlu o kadar paramız yok s4 alacam inş. ucuz olsaydı biraz alabilirdim çıkmadı ama 5in fiyatı belli 5si düşünemiyorum kaç tl olur belli değil.
Androidden sasma derim,kuzenim i5 ilk ciktiginda satmak icin yurt disindan getirdi 3-4 tane(esiyle birlikte) 2500 gibi satti s2 kullaniyordu kapattilar mecbur i5e kaldim diyordu,en gereksiz telefon oldugunu soyledi hep bencede en gereksiz marka,sadece reklam var gerisi hava, androidden sasmamak lazim,dn hizli gelistirilebilen sistem bu ve cok ozgur bir ortam (benim dusuncelerim hep )
stabilitesi,oyun performansı,marketi,kalitesi vs vs unuttun galiba.ios tan bahsediyoruz.telefonu hava için alanları geç,telefonun hakkını vererek kullananlara bak