2 telefon arasında kaldım

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
2 telefon arasında kaldım
1.5 ay sonra inşallah yeni bir telefon alacağım ama o zaman iphone 5s çıkıyor aklımdada galaxy s4 var sizce hangisini almalıyım ?

enesrsln

Üye
İPhone 5S çıksın öyle yorum yaparız. Şuan yapılan yorumlar çok sağlıklı olmaz. Ama ben olsam İPhone 5S alırdım.

ikiside iddialı telefon ama
hangi işletim sistemi sana göreyse onu al sonra başın ağrımasın

Iphone 5S çıkacağı zaman belli olan tek birşey yine donanım olarak S4'ün altında kalacak ezilecek fakat IOS istiyorsan alırsın,istemiyorsan herşeyiyle S4 önde

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ios daha hoşuma gidiyor hele wifisi yokmu çok kaliteli ya şimdi karar vermek doğru olmaz hem fiyatını bilmiyoruz hemde özelliklerini bekleyip göreceğiz.

hangisi hoşuna gidiyorsa onu al git ikisinide eline al en iyi yol bu

ios daha hoşuma gidiyor hele wifisi yokmu çok kaliteli ya şimdi karar vermek doğru olmaz hem fiyatını bilmiyoruz hemde özelliklerini bekleyip göreceğiz.

Iphone Wifi iyi bilmem ben Iphone 4S kullandım S3 daha iyiydi

Tepkiler: muratcan1999
bak kardeşim 5s çıkacak ama ona rakip note 3'te çıkacak ve farklar her zamanki gibi şu olacak s4 için konuşuyorum(note 3 içinde pek birşey fark etmez)

Samsung'un piyasası çok çabuk düşüyor 2.el satarken çok ucuza gideceği için satmaktan vazgeçebiliyorsunuz iphone böyle değil bugün iphone 5'ini sat en az 1.400 verirler 2.eline ama gel gör ki s4 şu anda sıfır olarak konuşuyorum 1.515 TL'ye kadar bulunabiliyor kim bilir 2.el s4 ne durumdadır yani kısaca iphone satarken daha çok para ediyor ama bu saçmalık sadece Türkiye'ye özgü olan saçmalıklardan biri yurt dışında 3 aşağı 5 yukarı aynı

sonra arayüz olarak özellik olarak v.s iphone 5 i görmedim ama s4 veya note 3 daha iyi olacaktır çünkü samsung'a özel tonla özellik v.s var

güncelleme olarak iphone tercih edilmesi gerekir 3-4 yıllık 3GS'ye güncelleme veriyorlar

kısaca cihazın hakkını vererek kullanacaksan samsung normal bir kullanıcıysan iphone diyorum

Tepkiler: Invoke

Artles

Üye
Iphone 5S çıkacağı zaman belli olan tek birşey yine donanım olarak S4'ün altında kalacak ezilecek fakat IOS istiyorsan alırsın,istemiyorsan herşeyiyle S4 önde

Donanım olarak karşılaştırmaktan sıkılmadınız mı ? Altta kalsa ne olur 4S bile S4'den daha akıcı ve stabil oyun performansıda daha yüksek

Donanım olarak karşılaştırmaktan sıkılmadınız mı ? Altta kalsa ne olur 4S bile S4'den daha akıcı ve stabil oyun performansıda daha yüksek

Karşılaştırma dediğin şey donanımla ilgilidir,işletim sistemiyle ilgili değil.

- - - Eklendi - - -

Iphone 4S demişsin oyunda başarılı Subway Surfersın son sürümlerinde kasmaya başlayan 4S mi ilahi seni

Artles

Üye

Benim karşılaştırmaktan anladığım telefonu her yönüyle ele almaktır. Ki ilk mesajındada '' herşeyiyle S4 önde '' demişsin. Bu bir çelişki midir ?

Benim karşılaştırmaktan anladığım telefonu her yönüyle ele almaktır. Ki ilk mesajındada '' herşeyiyle S4 önde '' demişsin. Bu bir çelişki midir ?
Donanım olarak demek o işletim sisteminden bizene ?

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
5s daha iyi gibi duruyor ama çok pahallı olursa mecuren s4 alacaz artık inş.

fk555897

Üye
iPhone 5S, şuan bilinen özellikleri ile S4'e fark atıyor.

iphone 5s çıkacak ama note 3 de çıkacak

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ortak karar nedir arkadaşlar 5s mi diyorsunuz ona göre hareket edicem.