2 haftalik 603umdeki sorunlar...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
2 haftalik 603umdeki sorunlar...!
arkadaslar merhaba.2 hafta once sifir bir nokia 603 aldim.telefonu ilk aldigimda anlatacagim sorunlar yoktu fakat sonradan su sorunlar olustu:
telefonu gece sarja taakiyorum sabah bi aciyorum tek dis dolu.bu bazen iki dis te oluyor.battery monitor programini aciyorum ingilizce olarak 6 saat once %72 ye kadar sarj edildi diyor.
Ikincisk de ekrani kitledigimde ekran 30 sn sonra sonuyor.bu da dun olmaya basladi.fakat tasarruf moduna giripbcikinca duzeliyor.telefon su an fp 2, hack falan da ugrasamam servise vermeli miyim sarj yuzunden?

bildiğim kadarıyla; telefon bir kere şarj tam olunca, şarja takılı olsada şarj olmaz. telefonun aşırı şarj yiyor belliki arkada çalışan uygulamalar şarjı tüketiyor olmalı.
Telefonuna bir soft format at ve arkada çalışan uygulamaları kapat yada gereksiz ise kaldır, bul var ona gir ve ayarlardan açık olanları kapat widgetlerde aynı şekilde şarjıni tüketir.

Konu Sahibi
telefon kapali ama neden sarj tuketsin ki.teledon tam sarj aktif kullanim 12 saat gidiyor zaten

o kadarını bilemiyorum bildiğim kadarı ile yazdım, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır

Konu Sahibi
soft format telefonun icinde gelen programlari silerbmi?ben orjinal kalsin istiyorum

[ENGİN]

Üye
şu batarya uygulamlarını kaldır şarj durumumu görecem diye şarjdn oluyorsun,bul widgetini açıp ayarlarından açık olanları kapalı yap şebeke modunu eger sürekli interndt kullanmıyorsan gsm moduna al.önemli ayrıntı telin daha yeni batarya zamanla tam performans vermeye başlar bununda süresi maximum 2 aydır.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Eğer Yukardakilerden Hiçbirisi İle Alakalı Değil İse Telefonunu Garantiye Gönder, Telefon İle Batarya Arasındaki Uçlardan Veya Ona Bağlı Birşeyden Olabilir..

Konu Sahibi
bataryamla bi sorunum yokki dedigim gibi tam dolu 12 saat bu benim icin mukemmel bi sure.sadece dolmuyor.bir de bul widgetini bulamadim arama grreci var googlenin onun da ayarlari yok

- - - Eklendi - - -

he tamam fp2 deki altta 3.simgeye bastm sebeke aramayı kapalı yaptım

- - - Eklendi - - -

tamam da benim sarjim cabuk bitiyor demedim ki,sarj olmuyor dedim

sykry

Üye
telefonun pilini tak çıkar düzelir

Polymath

Üye
Ağabeyimin telide 603. Bu gece şarj edip sabah bitme durumu arada onun tele de oluyor. Acaba ekran kilıdi uygulamalari filan yükledınız mi?

Konu Sahibi
pili cikarip taktim bu aksam denerim tekrar.quick lock yukledim basinca ekran kitleniyor.bunla mi alakalidir?

[ENGİN]

Üye
ben kullandım o uygulamayı uzunca bir süre bir sorun çıkarmadı

Polymath

Üye
pili cikarip taktim bu aksam denerim tekrar.quick lock yukledim basinca ekran kitleniyor.bunla mi alakalidir?

evet olabilir. Kaldır oyle dene.Çünkü geçen agabeyime sordum. Oda o uygulamayı kullanıyormus sadece. Ondada aynı sorun oluyor. Denemekte yarar var. Ama ben soft format öneririm. Oda olmadı flash mecburen.

bende de aynı sorun var. Tel açıkken şarja takıyorum çubuklar dolmaya başlıyor 2 saat sonra bi bakıyorum şarjda takılıyken şarjı bitmiş. Bataryayı çıkartıp tekrar takıp kapalıyken şarj oluyor

Konu Sahibi
bir cok kiside ayni sorun varsa telefonla ilgili demek ki.saglam kapak ta degil ki her sarjda tak cikar yapayim.aldigim gun gicirdamaya basladi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...