Tek parmak deniz terligi ve sortla gidip yazin cebimin dolusuyla 50 lik bankonot cikarmistim hem maas,hemde ekstralarin parasi vardi adam önce bir bana bakmisti sonrada cebimden cikan paraya,benimde tek kötü huyum var arastirmayi fazla sevmiyorum cebimde ne kadar varsa 15-20 dakika icinde o paramin yettigi urunu alip geri artani diger cebime koyuyorum. Urunu aldiktan sonra adam buyrun efendim size özel urunlerimiz var onu tanitalim demisti. Aslinda su bir gercek paranin kimde oldugunu,pek kimse anliyamaz. Cok gormuslugum var adam milyon dolari bankada siyah posetlere doldurup goturdugunu bilirim. Elinde ki telefondan tutup giydigi ayakkabisi bile yeter artik giyinme beni diye agliyordu. Cok zor yani anlamak,cozmek. Cozenide bir yere kadar cozer. Giyim kusam degil de,bir kisi alicak mi urunu yada almiyacak mi zaten dukkandan adimini attigi anda siz bile anlarsiniz. %90 ailesiyle gelmisse o kisi urunu almaya coktan niyetlidir tek gelmisse %50,vitrinden bakiyorsa %30,eger esi yada sevgilisiyle arastiriyorsa erkek arkadasi %100 alicaktir,alamazsa bile o dakika böbregini bile oracikta vermeyi dusunur