2 cigabaytlık :D

Konu Sahibi
10 15 lira birşey heralde

Konu Sahibi
aynen öyle yaptım usb kablosunun telefona girenini telefona bağladım otgnin de telefona giren kısmını telefona bağladım geri kalan kısımlarını da birbirine bağladım hatta s2 bağlantıya o kadar sıcak baktı ki kabloyu çıkartınca telefon yeniden başladı

Tepkiler: By_Casparov
kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemedi
şimdilik öyle bi dünya yok

Tepkiler: crazy_oruc
    Konu Sahibi
Bizim burada sordum bilgisayarcıya 15 tl dedi vazgeçtim

20 liraya da olsa al ama sağlam birşey al. muğlada kvk bayisine ne kadar diye sordum 15 lira dedi alacaktım bi bakabilir miyim dedim çok dandik gözüküyodu önceden de kullandım. telefona bağla diğer tarafına flaşı bağla okuması için kabloyu şekilden şekile sok film atarkrn kablo oynar yarıda kesilir hiç gerek yok git sağlam bişey al

0MG90

Üye
Dark tı markası değmez

Konu Sahibi
kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemedi
şimdilik öyle bi dünya yok

bunlardan önce nokia 603 kullandım. aynı şeyi onunla denedim dosya yöneticisine girdim bağladığım telefonun hem telefon hafızasını hem de hafıza kartı çıktı utanmasa pcnin harddiskini okuyacak b iu arada senin mesajına beğene tıklıyom bu mesajı beğenmek istediğinize emin öisiniz diye soruyo sadece sende

o konuda herhangi bi ayar falan yapmadım bilemem
otg konusunda 603 e bişey diyemedim

Konu Sahibi
özledim bak telefonumu şimdi ne işkenceler çektirdiydim bee :ağlamileyleri unutmuşum bee

Teknosada bedavada almistim usb otg,elinizde fazladan artan yada kullanilmayan varmi dedigimde,var diyip almistim,para falanda almadi,tanidikta degildi sadece lazimdi olabilir ümidiyle uygun bir dille söyledimEkleme:maxicepte biraz önceden beri sorun var sitede

Konu Sahibi
bana teknosadaki çalışan kızmıştı yusuf yusuf oldum gittim hemen bilirsiniz bi telefonu elinize alırsınız kablo oynar öter falan ven de gittim foto makinesini elime aldım yerine koydum ki başladı ötmeye ordan ayrıldım pc lerin olduğu yere gittim adam geldi yanıma birader sen niye sürekli bişeyleri kurcalıyon falan dedi sinirli bi şwkilde ben de topuk yoksa otg kablosu isticem de verce hee pehh :P

0MG90

Üye
eğer ürünleri sergiledilerse onu demeye hakkı yok, bakıp kullanacaksın inceleyeceksin
koymasınlar o zaman onları sergi gibi

Konu Sahibi
Sabahtı adam sinirli de olabilirdi birşey diyemem. Yaşadığım yerdeki insanların tabi hepsini yargılamıyorum ama bu huylularını hiç sevmiyorum. Ucuz görünümlü biri olunca insan azarlanabiliyor toplum içinde. Babam mesela işadamı gibi giyinir yanımda olsaydı birşey diyemezdi. veya herhangi bir kız. kendi gözümle şahit oldum kızlar gelince öyle güzel sohbet ediyor fotoğraf makinelerini öyle güzel anlatıyordu ki

Dükkandan dükkana degisir de,öyle bir kabaligi yapiyorsa yuzune vurmaniz lazim. Sonucta orda firmayi temsil eden kisi o. Size farkli baskasina farkli davraniyorsa,bir ustune sikayet ederseniz,ayni saniyesinde onunuze kirmizi hali bile serer. Yeter ki oyunu kurallarina gore oynamayi bilin