minoo Üye Arkadaşlar yazdığınız yorumlara biraz dikkat edin. Cezai işlem gerektiren yorumlar yapıyorsunuz.
Dandanakan92 Üye minoo' Alıntı: Arkadaşlar yazdığınız yorumlara biraz dikkat edin. Cezai işlem gerektiren yorumlar yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Abla Reşwan abi sağolsun uyguladı daha bu 3 ay yeter bana
minoo' Alıntı: Arkadaşlar yazdığınız yorumlara biraz dikkat edin. Cezai işlem gerektiren yorumlar yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Abla Reşwan abi sağolsun uyguladı daha bu 3 ay yeter bana
Dandanakan92 Üye minoo' Alıntı: Bu yüzden aldıysanız haketmişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kızma abla haketmesem bu kadar sakin olmazdım suçum neyse cezasını çekerim
minoo' Alıntı: Bu yüzden aldıysanız haketmişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kızma abla haketmesem bu kadar sakin olmazdım suçum neyse cezasını çekerim
minoo Üye Dandanakan92' Alıntı: Kızma abla haketmesem bu kadar sakin olmazdım suçum neyse cezasını çekerim Genişletmek için tıkla ... Sevdim seni.
Dandanakan92' Alıntı: Kızma abla haketmesem bu kadar sakin olmazdım suçum neyse cezasını çekerim Genişletmek için tıkla ... Sevdim seni.