19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Sabırlı olun ama demi geç olsun da f w de hata olmasın demi arkadaşlar

umarım hüsam da bunun için uğraşıyordur emin olun hatasız olsun son olsun diye

Dedim ki sabırlı olun dedim ki hüsam yapıyordur hatasız gözünüz aydın 1 saate kalmaz yeni f w geliyor imdi upload aşamasında millete hayyırlı olsun şimdiden

palasibo

Üye
Hüsam gardaşım dediğim sorunuda hallet 10 Numara olacak.

palasibo

Üye
Ben bu aynı fwnin hatası giderilmişini istiyom hüsam ellerin dert görmesin.

Konu Sahibi
Dostum güzel fw yalnız bi sorunum var internette altta google butonu çıkıyoya ordan arama yapamıyorum neden acaba?

dostum inan bu sadece eksik kaldı onu da şimdi gördüm bilmiyordum yarın eklerim bunu bilmiyordum...

enes3161

Üye
hmm şimdi o internet hatasını düzenleyip yeniden link atacan .. sen onu düzelten moıdu atsan da bidaha yüklemek zorunda kalmıyım...

Konu Sahibi
Link atıldı 4x4 menü... O modu bulup atarım bakıyorum...

Konu Sahibi
4*3 yok mu..

--------------- Ekleme ---------------

4x4 sevmiyrm .... 4x3 ne zamana eklenr..

beyler k.bakmayın o yarına kaldı konuya ekleyecem acele işe şeytan karışır bak eksik varmış web browserda onu görmedim kötü oldu dene bugün yarın son halini bir daha yüklersin...

enes3161

Üye
beyler k.bakmayın o yarına kaldı konuya ekleyecem acele işe şeytan karışır bak eksik varmış web browserda onu görmedim kötü oldu dene bugün yarın son halini bir daha yüklersin...

nese o zmn yarın hatasız 4x3 menülüyü beklim.... (ne zaman gibi yüklersin peki.)