19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

estami

Üye
Son güncelleme ile dahada mükemmel oldu hız ve görsellik c6 v20 tabanlı yazılım gerçekten 5800a çok yakışıyor iyiki bu yazılımı 5800a uyarladılar emeğine sağlık.

Konu Sahibi
Son güncelleme ile dahada mükemmel oldu hız ve görsellik c6 v20 tabanlı yazılım gerçekten 5800a çok yakışıyor iyiki bu yazılımı 5800a uyarladılar emeğine sağlık.

5800rı bunun için çok seviyorum zaten... Bu yazılımlarla C6nın 5800dan tek farkı klavyesi oluyor... Rica Ederim...

polat558

Üye
Kurulumu Yaptım GÜZEL Bİ YAPIM FAKAT ŞU SORUNLAR DİKKATİMİ ÇEKTİ
1: ARADA BİR KENDİ KENDİNE KAPANIP ACILIO
2: SENSÖR ÇOK ZAYIF KAFASINA GÖRE ÇALIŞIO BAZEN
3: ARAMA GELDİĞİNDE SENSÖR SANKİ YAN CEVİRMİŞİM GİBİ ARAMAYI SUSTUYO ARA SIRA
4: NAVİGASYON KURULUMUNDA PİPS DAHİLİ BİŞEN UYARISI VERİYOR
ŞİMDİLİK GÖRDÜM EKSİKLİKLER BUNLAR HA ŞİMDİ DİCEKSİNKİ SEN YANLIŞ KURDUN VEYA EKSİK KURUYOSUN KARDEŞ ONUNDA CEVABINI VEREYİM BENİMDE BU ŞEKİLDE Bİ CFW VAR HEM 5800 HEMDE 5530 İÇİN ONLARDA BU SORUNLAR YOK VE COK CFW DENEDIM ORDAN BİLİYORUM
İYİ BİR ÇALIŞMA AMA ŞU HATALAR YÜZÜNDEN KALDIRMAK ZORDUNDAYIM

Free07

Üye
bu sorunlar varsa bana da yüklememek düşer. ama arkdaşa emeği içinde teşekkürler...

simdiye kadar forumdaki bütün fw leri denedim 10 gündür bu fw yi kullanıyorum. kamera kalitesi gerçekten çok belirgin bir hal almış. çalışmalarınızın devamını diilyorum. Zihninize klavyenize mause'unuza sağlık. Thank's

Konu Sahibi

Sensör hem hızlı olsun istiyorsun hem kafasına göre dönmesin diyorsun ya hızlı dönmeyecek yada telefon eğildiğinde hemen dönecek... PİPS DAHİLİ BİLEŞENEN hatasını kaldırabilen varsa bana kim olduğunu söyle öğreneğim...

--------------- Ekleme ---------------

asıl ben teşekkür ediyorum bu yorumun için...

Fevkaladenin fevkinde bir şey arkadaşlar helal olsun hüsam arkadaşımıza ellerine sağlık

enes3161

Üye
BUNDA messenger düzgün çalışıyor mu ilkinde kişi listesi yüklenirken hata veriyodu ...

M_aTRa_X

Üye

pipsin dahili parçalarını fwden silersen sorun olmaz kaldırırsın. ama gerek varmı buna ? hayır yok. hertürlü navigasyon programının pips siz versiyonu mevcut. yazılıma entegre edilmesi gereken birşey bu pips. güncellemesi 1 yılda bir anca yapılıyor zaten

Konu Sahibi
BUNDA messenger düzgün çalışıyor mu ilkinde kişi listesi yüklenirken hata veriyodu ...

Yok bu son güncellemede ne java sorunu nede messenger sorunu var...

pipsin parçalarını fwden çıkartırsamda telefonun hızında bayağı bir yavaşlama olur kardeşim senin dediği gibi pipssiz navigasyon programları var...

enes3161

Üye
peki buna yüklediğin messenger modu paylaşabilr msn

ya da bu son attğın yazılım menüsünü orjinal menü gibi yapabilir miyim o bana göre daha güzel ilk fw de öyleydii.

Konu Sahibi
peki buna yüklediğin messenger modu paylaşabilr msn

ya da bu son attğın yazılım menüsünü orjinal menü gibi yapabilir miyim o bana göre daha güzel ilk fw de öyleydii.

yeni fwde eski menü stili olacak oda bugün yarın yayınlanacak biraz sabır...

enes3161

Üye
yeni fwde eski menü stili olacak oda bugün yarın yayınlanacak biraz sabır...
senin ilk fw hız menu çok ii taki msn hatasını görene dek ...bn ona msn modu attım çalıştı ama telefon yönetime tıklayınca menüye atıyodu.. şimdi orjnal menü ++ sorunsuz msn le yeni fw yi bekliyrm... ha bide unutmadan şunu da diyim şu tuş kilitinde sürükleme ile açılanda kilit aç. iç . sürükle mı ne yazıyo du onu açmak için sürükleyin yapabil msn bn ugraştım am ayapamadım...

bide en yakın zaman da paylaşırsan çok ii olacak biktım artık fw yüklemeden ...

blomberg

Üye
bazı FW lerde video veya resim gizlemek için dosyalar var. Bu fw de varmı acaba ??

Konu Sahibi
bazı FW lerde video veya resim gizlemek için dosyalar var. Bu fw de varmı acaba ??

yok ama ımages ve video dışındaki herhangi bir klasöre atarsan gözükmeyecek...Yani telefonda gizli diğe bir klasör oluşturup atarsan gözükmeyecek yani...

bu akşam atarım yeni fwyi inşallah...

enes3161

Üye

akşamı sabırsızlıkla bekliyorm....

palasibo

Üye
Dostum güzel fw yalnız bi sorunum var internette altta google butonu çıkıyoya ordan arama yapamıyorum neden acaba?