18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

arkadaşlar dün 5800xm aldım versiyonu v52 ona uygun bi cwf varmı şu anda bulamıyorum bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba
valla kardeş benim bildigim kadarıyla v52 için bi sadece hackli fw var ben onu kullanıom,bide blackstar var oda güzel

5800oguz

Üye
ellerne sağlık çok guzel olmus ama bisey sormak ıstyorum. kurulum da rm-356.rarı çıkartıyoruz yazıyor bu rarı bulamadım ?? yardımcı olursanız sevinirim.

herşey iyi güzel de bu c6 cfw'lerinin hiçbirinde facebook ve windows live messenger çalışmıyor o kadar uğraştım nafile bir de bunun için yardımcı olsanız süper olacak

pitasan

Üye
C: dediqimiz tmm bizim normal kasamıza kurucaz !! .. ne zaman telefonu takcaz .. telefondan bişe silincek mi ? o ayrıntıları sölermisiniz ..

Konu Sahibi
C: dediqimiz tmm bizim normal kasamıza kurucaz !! .. ne zaman telefonu takcaz .. telefondan bişe silincek mi ? o ayrıntıları sölermisiniz ..

Dostum bu sürüö yaklaşık 6 aylık
İmzamda yeni sürümü var o konuya bak

benim telefon bozdu fw. daha başka fw yükledim öle kurtuldu

metinkas

Üye
kardeş mrb. herşeyi yapıyorum önce dediğin gibi (Searching for phone) yazısı çıkıyor telefonunun güç düğmesine biraz basılı tutuncada (Searching for phone...Not found!!!) bu yazı çıkıyor ve öylece kalıyor. telefonu pc suite modunda da bağladım, depolama modundada bağladım hep aynı,,, yardımcı olursan memnun olurum,

maktama

Üye
Telefonun kapalı olucak arkadaşım, ne "depolama modu" ne "pc suite modu"!!?!... Ayrıca güç düğmesine basılı tutma, bas-bırak...

ugutez1

Üye
Selamın aleyküm

Öncelikle arkadaşım emeğin için teşekkürler fw'yi henüz deneyemedim çünki hata mesajı alıyorum .
52.0 versiyonu problemsiz atabiliyorum aynı jaf aynı ayarlar aynı pc ve aynı tele ancak bu fw'yi atmaya çalıştığımda jaf hata veriyor ve telefon bir daha açılmıyor üzerine 52.0 versiyonu yazıyorum açılıyor sonra tekrar bu fw'yi deniyorum sonuç yine aynı hüsran .
Aldığım hata mesajını aşağıya alıntı içinde yazıyorum arkadaşlar problemi bilen varsa lütfen yardımcı olsun çünki bende bu fw'yi kullanmak istiyorum şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın ..