henes_42
Üye
ovi maps 3.06 bu yeni versiyonda bulunduğunuz lokasyonu sms ile arkadaşınıza atıyorsunuz, arkadaşınız sms i açıp linki tıklayınca eliyle koymuş gibi sizi bulabiliyor imiş, öyle yazıyor.ilk sayfaya ovi maps için harita dosyası eklendi indirip hafıza kartına kopyalayın
elbettedostum
Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için harita dosyası
Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:
demişsin bunu bizmi oluşturuyoruz hafıza kartında ?
haritaları cities içinde diskcache klasörüne atıp, haritalarda ankara haritasını görebiliyorsan doğru yapmışsın, gelelim soruna. ankarada durur, çünkü öyle ayarlanmış olabilir, bende de ankara gelmişti, öncelikle sen yer ' de konumlama- konumlama yöntemleri (şebeke tabanlı yı kapat) - konumlama sunucu (kapalı) ayarladıktan sonra gps.e bağlan, konumumu seç ve bulunduğun il inşaallah gelecek ve sorunun çözülecektir.şu ovimaps için harita eklenişti söylenen yere attımda haritayı açtım ankarada duruyor başka illere geçmiyor arama yapıyorum kendi ilimi seçiyorum sonuç bulunamadı diyor !! benim gibi sorun yaşıyan varmıı yada kotukoylu arkadaşımız bu sorunu çözebilirmi.!!
o 3 dosya format için yeterli de ... sadece bi efekt olur içinde ... senin dediğin efekt yani... başka efekt eklenmez yani ... efekt formatta değişir ancak ... ben o açtığım konuyu efekt değiştirilmiyo diye sildim ...çünkü c2z denilen şey 5800 da telefonu kilitliyor resmen...
megalomania bi c6 konusu açmış ama modlarını yapmak için c2z yükleyin diyor ... fakat c2z hata veriyor onu söylemiyor ... herkesi boşuna uğraştırıyor resmen...
Windows 7 64 Bit'te çalışsa JAF ooof of
Evet Bendede Win7 64bit var ve çalışıyor.
kardeş eline emegine saglık bence harika bir çalışma olmuş dün gece indirdim ve bugün kurdum herşeyiyle çok güzel ama telefonun kaydırması çok hızlı bunu nasıl eski haline getiririm yardımcı olursan sevinirim teşekkürler 10 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?