ozkan1979
Üye
özüre gerek yok dostum şimdi hafıza kartında ve telefonda sana lazım olan dosyaları al sonra hafıza kartını biçimlendir ve resimde anlatıldığı gibi yap yedekleme demek sana lazım olan dosyaları almak demek
burada durmadan form içinde c6 fw verilmiş en günceli ilk baştaki konudaki fw olması gerek
ben bu koluları devamlı takip ediyorum ama benim bile kafam karıştı
--------------- Ekleme ---------------
XP dışında bir widnows işletim sitemi kullanıyorsanız muhakkak aşağıdaki işlemi yapınız...
"C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" bu dizinindeki dosyaları
"C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" dizinlerine kopyalayın.
jaf programını kurarken bunları yaptım dogrumudur şimdi devamlı hata alıyorum
yönetici olarak çalıştır diyorum ve go tıklıyorum devamlı aynı sorun oluyor
win 7 kullanıyorum uyumluluk servis pak 3 yaptım neden böyle oluyor acaba
<script src='http://img830.imageshack.us/shareable/?i=adszso.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız</noscript>
C:\Program Files\Nokia\Connectivity Cable Driver
bu klasördeki tüm dosyaları
c:\windows\system32 klasörüne kopyala
C:\Program Files\Nokia\Connectivity Cable Driver
bu klasördeki tüm dosyaları
c:\windows\system32 klasörüne kopyala
beyLeru menuyi nasıL eski haLine geTirebiLirim ???
yani 4x3 oLsun isTiyorum
kardeş 27.sayfada kotukoylu kardeşin 264 nolu açıklamasında nasıl eski haline döndürüleceği var.
ekranın kararması sanırım kurcalarken ışık kontrolünü devreye soktunuz, iptali içinben telefona akşam flasladımgımda
söyle sorunla karşılaştım sanki karşı karşıtarafın sesi az geliyordu
birde ana medüneki ısık akşam çok güzzeldi akşam kurçaladım ondanmı bilmem
sabah ısık yetersiz geldi ısıgı artırmanın yolu varmıdır acaba
birde menülere gezerken anında kapanıyor sanki 5 6 saniye gibi ben nerede hata yaptım acaba
telefona flas yazdıktan sonra hard format atmaya gerek varmıdır ben en bastan baslarken bunları yaptım zaten
teşekkürler
evet ısık sensörünü artırıyorum telefon ayarlarından içi yine karanlık oluyor
nasıl düzeltebilirim bu sorunun
Tuş Kilidini kapatınca bazen ekran ışığı yanık kalıyor bu da fazladan şarj demek bu sorunu halledebilirmiyiz
birde benim tele fw yi attığımda şarjı ledim 1 günde şarj bitti sizce bu benim çok kurcalamamdan mı olmuştur yoksa hepimizdemi böyle yardım lütfen
ekranın kararması sanırım kurcalarken ışık kontrolünü devreye soktunuz, iptali için
Menü => sistem => ışık kontrolü programını çalıştırın. solda options var, options ve çıkış yapın düzelecektir. (aynı sorunu yaşamıştım arkadaşın telefonunda da, buradan olduğunu farketmiştik.)
bu RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 degiştirip yaptım ama menü böyle olamadı sebebi nedir acabaGiderayak duramadım :
Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.
Son yazılımı(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.
Eski sürümde kullanmayın Lütfen....
Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?