mutluadam
Üye
kardes işcep nasıl indirdin ovi de yok türkiye iş bankasından mesaj olarak gelmedi uygulama yokmu atacak buray
ilk önce voda fone internet ayarlarını yükle teli yeniden başlat. sonra,
eğer bu fw yi yükleyip kullanacaksan ilk önce şurdaki işlemi yapacaksın orjinal 5800 fw si kullanacaksan bu yok.http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-c6-fw-iscep-cozumu-d-391740.html
sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızden ana sayfa altta bireysel tıkla gelen sayfadan interaktif bankacılık satırına tıkla ordan işcep/başvuru satırı tıkla ve yönergeleri takip et.
Arkadaşlar 10 gün kadar aranızda olamıycam.Görevbaşı yapmam lazım artık.Yerdeğişikliği sebebiyle internet bağlantım olamayacak.
Sizden ricam birbirinizle tecrübe alışverişi yaparak sorunlarınızı gidermeye çalışmanız.
Hakkınızı helal edin...
Arkadaşlar 10 gün kadar aranızda olamıycam.Görevbaşı yapmam lazım artık.Yerdeğişikliği sebebiyle internet bağlantım olamayacak.
Sizden ricam birbirinizle tecrübe alışverişi yaparak sorunlarınızı gidermeye çalışmanız.
Hakkınızı helal edin...
helal olsun ne demek. asıl sen helal et. emeklerin çok bize. yav kötü şu tuş kilit süresini 35 sn nasıl yaparız notpad le falan bir ayar yokmu işcep gibi . onu da verseydinde öyle gitseydin.Arkadaşlar 10 gün kadar aranızda olamıycam.Görevbaşı yapmam lazım artık.Yerdeğişikliği sebebiyle internet bağlantım olamayacak.
Hakkınızı helal edin...
saol türkcell olmazmı yada wlan olmazmı
Hakkınızı helal edin...
Hakkınızı helal edin...
keşke t9 ile ilgili de bi şeyler yapmış olsaydın
Giderayak duramadım :
Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.
Son yazılımı(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.
Eski sürümde kullanmayın Lütfen....
Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu fw de alarm çaldığında kaydırarak durdurma yokmu? deneyen arkadaşlar söyleyebilirmi? yani tuş kiliti kitliyken çaldığında kaydırarak açıyorduk ya..? ben denedim bunda kaydrıma göremedim de? alarm sonlandrımada yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?