-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet abi işcep kurulumundan önce o dosyayı at teli yeniden başlat.kuruluma öyle başla...bu arada kimsenin sesi pek çıkmıyor. sorun olmadımı böyle olur
--------------- Ekleme ---------------
işcep i kurmadan bu dosyayı atıyorduk değilmi kötü? yani kurduktan sonra değil?
evet doğru dosyaRM-356.7z (92.78 MB) bu doyada
çok teşekkür ederim ama rar dosyası çıkmadı öglemi olması gerek benmi yanlış yaptım acaba
ilgin için çok teşekkür ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkin ilk çıkan rapit linkini yüledim dogrudur işallah
günün sorusu...peki niye c6 arkadaslar
pnht nin çalışması..C6 Yazılımını 5800 e entegre etmişler.yok gerçekten soruyorum nerden c6
abi benden sana tavsiye bırak ovi maps'i yükle NDRIVe ı.kotukoylu kardeşim eline sağlık, internet normale dönünce dayanamadım yarına ve indirip modifiyeyi geçtim, güzel olmuş eline sağlık. modifiyenin içine ben nokia ovi maps entegre etmek istiyorum,böylelikle c hafızasında 10 mb üzerinde yer kazanmış olurum, bu daha sonra haritalarda güncellemeye sorun açarmı, benim tahminim açmaz, çünkü kendi içinde gelen haritayı (3.03 olanı 3.04 olarak) güncelleyebiliyorduk, entegre edince güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım?
abi benden sana tavsiye bırak ovi maps'i yükle NDRIVe ı.
milletistemese ben ovi mapsi bile çıkartırım fw den...
sorun açacağını zannnetmiyorum.
açsa bile jaftan eskiyedönersin.alıştık artık tel flashlamaya
abi o ayarlarla bir kez oynadınmı artık tuş kilit süresi=ekran kararma süresikotukoylu kardeşim tuş kilidini varsayılan 50 sn olarak ayarlamışsın, varsayılan ayarını nereden 30 sn olarak düzeltebilirim? varsayılan olarak kalmasını istiyorum, yoksa ekran ışık süresini tuş kilid süresi olarak almasına gıcık kapıyorum
evet işcepi de sorunsuzca yükledim.kötü kardeş bu tuş kilit süresini 50 sn ye ayarlamışsın bunu bir kere değiştirince daha önceki gibi yine süre konamıyormu? eğer konamıyorsa 35 yada 40 sn lik ayar yapabilirmiyiz? bunu nasıl yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?