samsun anadolu turizm otelcilik lisesi
4 zayıf 4ü de aynı hoca serefsizin dersine gırdıgım yoqtu adamda beni derse girsemde almıyodu.haa evdekılerde seviniyolar 4 tane getırdıgıme daha fazla beklıyolardı)anlıyacagınız evde mutlu bende
türk dili ve edebiyat:5
din kültürü 4
tarih:5
milli güvenlik :5
ingilizce:5
edebi metinler :4
psikoloji:5
türkiye cografyası:5
matematik:4
geometri:4
türk edebiyat tarihi:5
analitik geometri 5
gky:5
dil bilim:5
beden:5
ya bu notları salak hocaların yüzünden düşük gelen arkadaşlarda üsülmesinler inş. 2. dönem düzelir
Türkçe : 4
Din : 4
Yabancı Dil : 3
Milli Güvnelik : 5
Biyoloji :4
Fizik :4
Kimya :1
Matematik :1
Programlama :1
P.programla :3
İşletim sistm.:2
Atelye :4
Demokrasi :5
Kooprtifclk :5
Stnadartizyon:5
S.ve çevre :5
sizin bçyle dersleriniz varmı saçma sapan
he birde mAd_GirL bu karneyı begenmıyorsun ya helal olsun vallah adamın sınırlerını attırma
ya ne uzulecem calısan alıyo bende anadoludayım ama torpılle gırdım yoqsa ben anadolunun yanından gecemıyodum ) o hocalara suc bulanlarda bende dahıl sadece kendımızı avutuyoruz butun suc bızde buyuk bı ıhtımal
d3niz o begenmıyom demedıkı bızlerı tesellı etmeye calısıyo) uzulmeyın dıyo
spook tebrik edrm seni aynen öyle diorum deniss ben begenmiyorum demedimki ben lise hayatımın ilk takdirini almışın nasıl begenmeyim (diğer 4 dönem tşkrle yetinmek zorunda kalmıştım )
gökhan 43 benim lise 1 deki karnemle seninkini karşılaştırmayalım sen takdiri kaçırmışın ben tşkr de kalmıştım yani takdirin yakınından bile gecmemiştim herneyse ben şuan 2. sınıfta oldugum ve kendi bölümümde oldugum için böyle bencede tebrikler gercekten cok iyi karnen
edb.:4
din:5
tarih:3
felsefe:5
İngilizce:5
Biyoloji:4
Fizik:4
Kimya:3
Matematik: 1
Geometri :4
Bilgi teknolojisi : 5
Fizik uyg. : 1
işte benim karnede bu.L3üm buarada.Hadi matematikten çakmıyom tamamda.Fiziğime 4 veren dengesizin fizik uyg.mamı 41 den bırakması sinir bozucu bu ikisi yüzünden teşekkürde alamadım...
alın sıze kar gozunuz gorsun!!!
okul:İzmir özel tevfik fikret lisesi!!
Sınıf:11fen
Türk dili ve edebiyatı:5
Din kültürü ve ahlak bılgısı:5
Tc Inkılap tarıhı:5
Felsefe:4
Fransızca:5
Biyoloji:5
Fizik:5
Kimya:5
Matematık:5