13 günde link kısaltma ile 2000 tık ..:)

Uhops

Üye
bak bi zengin olma planı daha. Forumcak bu işe girsek herkez bir birinin linkine tıklasa...
60 000 aktif üye var. 50 000tanesi tıklasa ohoo paranın dibine vururuz

Tepkiler: .caner. ve Ccihat67

Türe

Üye
Apkmania'yı düşündüm de adamlar sırf link kısaltmaktan para kırıyor sanırım.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bak bi zengin olma planı daha. Forumcak bu işe girsek herkez bir birinin linkine tıklasa...

kafa zehir mübarek

- - - Eklendi - - -

bu isaret smiley 8|

- - - Eklendi - - -

ben o sitenin ne kadar verdigini bilmiyorum kardesim link.tl tr5 onlari biliyom

o dediğin sitelerin linkini yollar mısın bana ? buradan paylaşmak yasak. pm ile sana zahmet

achambo

Üye
link tl iğrenç bişey

messevim

Üye
    Konu Sahibi

bu hangi site oluyor kavalyel mi ? Ayrıca paypala yönlendirebiliyor musun burada ki parayı ?

8| 1000 şurayı anlamadım kardeşim ? yani şimdi adfly de benim linklerime toplam 2.000 kişi tıklamış. bu ne kadar yapıyor ?

1 dolar olmali cunku 10 bin tık 5 dolar veriyor sen 1tk.us'a geç hem sağlamdr hem türk sitesi hemde bin tık 6.5 tl

messevim

Üye
    Konu Sahibi
evet var ister paypal ister banka hesabina istersende kontor olarak alabiliyorsun ben daha kazanamadm ama yaziyor sitede

evet yazıyor ama kardeşim dediğin yerin kısaltma linkleri face de engelli. facede paylaşamıyorsun. bende tüm paylaşımları mı face üzerinden yapıyordum

MrTech

Üye

Oyle yapana kadar biriniz ana hesap olur geri kalan ref. Toplu tiklasak hergun para daha fazla cikar.

bu hangi site oluyor kavalyel mi ? Ayrıca paypala yönlendirebiliyor musun burada ki parayı ?
direk hesap kartina yada misli hesabina atiyorlar. Onlar zaten yatan paralar

- - - Eklendi - - -

misli hesabima aldim ödemeleri

buyur kardesim winat9'dan yaptigim buyuk servet. Bence bosa ugrasma bu tur uygulamalarla.

MaxiHan

Üye

Hayir 1.000 tika 5 tl veren yerli siteler var bizzat kullandim, parayi yatiriyorlar lakin her link kisaltma sitesine girip bu ise girismeyin paranizi yatirmayanlar oluyor, sadece bilindik ve guvenli olanlarina. Adf.ly e gelirsek yabanci site oldugu icin Türkiye'den gelen ziyaretlere cok daha az bir miktarda fiyat oduyor, yerli secimler en mantiklisi.

messevim

Üye
    Konu Sahibi

peki bu yerli siteler hangisi ?

- - - Eklendi - - -

Winat9 gunde 1 tl mi veriyor?

eskiden gün de 6 reklam çıkardı. 15 krştan 90 krş yapar. Bende Hem telefon hemde tablet vardı. Hergün reklam izleyememe rağmen 2 ay da 60 lira çekmiş 2 defa da 10ar tl lik kontur yüklemiştim netten