Uhops
Üye
bak bi zengin olma planı daha. Forumcak bu işe girsek herkez bir birinin linkine tıklasa...
60 000 aktif üye var. 50 000tanesi tıklasa ohoo paranın dibine vururuz
bak bi zengin olma planı daha. Forumcak bu işe girsek herkez bir birinin linkine tıklasa...
bu isaret smiley 8|
- - - Eklendi - - -
ben o sitenin ne kadar verdigini bilmiyorum kardesim link.tl tr5 onlari biliyom
8| 1000 şurayı anlamadım kardeşim ? yani şimdi adfly de benim linklerime toplam 2.000 kişi tıklamış. bu ne kadar yapıyor ?
1 dolar olmali cunku 10 bin tık 5 dolar veriyor sen 1tk.us'a geç hem sağlamdr hem türk sitesi hemde bin tık 6.5 tl
parayı paypala mı yatıryor acaba ?
evet var ister paypal ister banka hesabina istersende kontor olarak alabiliyorsun ben daha kazanamadm ama yaziyor sitede
evet yazıyor ama kardeşim dediğin yerin kısaltma linkleri face de engelli. facede paylaşamıyorsun. bende tüm paylaşımları mı face üzerinden yapıyordum
facede paylasirken araya bosluk koy boslugu silin de
direk hesap kartina yada misli hesabina atiyorlar. Onlar zaten yatan paralarbu hangi site oluyor kavalyel mi ? Ayrıca paypala yönlendirebiliyor musun burada ki parayı ?
buyur kardesim winat9'dan yaptigim buyuk servet. Bence bosa ugrasma bu tur uygulamalarla.
direk hesap kartina yada misli hesabina atiyorlar. Onlar zaten yatan paralar
- - - Eklendi - - -
misli hesabima aldim ödemeleri
Winat9 gunde 1 tl mi veriyor?ben zamanında winat9 ile yaklaşık 60 lira kazanmıştım 2 ayda ..
Bu türşeylere boşuna uğraşmayın emeğinizin karşılığını alamazsınız ayrıcada belirteyim 10bin tık 5$ ama bu sadece belli ülkelerde tıklanması gerekir türkiye gibi ülkelerde 10bin tık 1-2$.
Hayir 1.000 tika 5 tl veren yerli siteler var bizzat kullandim, parayi yatiriyorlar lakin her link kisaltma sitesine girip bu ise girismeyin paranizi yatirmayanlar oluyor, sadece bilindik ve guvenli olanlarina. Adf.ly e gelirsek yabanci site oldugu icin Türkiye'den gelen ziyaretlere cok daha az bir miktarda fiyat oduyor, yerli secimler en mantiklisi.
Winat9 gunde 1 tl mi veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?