Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
iyiymisAçma paran falan yok alıp direk kullanıyorsun sen
Baştaki O değil sıfıriyiymis
peki nerden bulacaz @OMG90
niye omgyi etiketliyemiyorum
aynen ya c4 yada z2 alacam1200 tl ye z2 alsan da pek güvenilir olur mu bilmem.ben c4 aldım. Her türlü seni karşılayacak bir telefon. Tek eksiği 5.0 dan kaynaklanan küçük yazılım hataları ama o kadar da umursanıcak bir şey değil.G2 diyenlerede ben güvenmiyorum artık üstüne 2 model çıktı, lg çorap değiştirir gibi amiral değiştiriyor kısaca güncelleme desteği konusunda sıkıntılı bundan sonra.zenfone hakkında konuşmayacağım bile bence çöp.sen android arıyorsan sony'e bakacaksın.hem sony nin android romu hem kalitesi hem güncelleme desteği ile her türlü önde.bana inanmazsan git bir markete inceleşimdiden hayırlı olsun
Ben Bizdeuygun'dan aldım Z2'yi 1350'ye. No problem.
Yani güven meselesi kişiden kişiye göre değişir ama distribütör firmaların kar marjı daha yüksek ithalatçılara göre. Ondan ben daha fazla para vermek istememiştim. Ben geçen sene Aralık gibi aldım mesela şu an fiyatı hala aynı.Ben inanmıyorum be hocam o rakamlara.1600 tl lik telefon ucuzlasa ucuzlasa 100 tl ucuzlar o da mağaza dan almazsın yani.250 350 ucuzluyorsa güvenilmez bence
Yani güven meselesi kişiden kişiye göre değişir ama distribütör firmaların kar marjı daha yüksek ithalatçılara göre. Ondan ben daha fazla para vermek istememiştim. Ben geçen sene Aralık gibi aldım mesela şu an fiyatı hala aynı.
Normal aldım, kapıda ödemeliGeçen sene nasıl aldın o fiyata
abi sen fakirmisin niye odemeli yapiyonnNormal aldım, kapıda ödemeli
abi sen fakirmisin niye odemeli yapiyonn
sony xperia z ye 5.0 gelmis bu arada 2.5 yillkk tele adam guvenip lolipop veriyo1200 tl ye z2 alsan da pek güvenilir olur mu bilmem.ben c4 aldım. Her türlü seni karşılayacak bir telefon. Tek eksiği 5.0 dan kaynaklanan küçük yazılım hataları ama o kadar da umursanıcak bir şey değil.G2 diyenlerede ben güvenmiyorum artık üstüne 2 model çıktı, lg çorap değiştirir gibi amiral değiştiriyor kısaca güncelleme desteği konusunda sıkıntılı bundan sonra.zenfone hakkında konuşmayacağım bile bence çöp.sen android arıyorsan sony'e bakacaksın.hem sony nin android romu hem kalitesi hem güncelleme desteği ile her türlü önde.bana inanmazsan git bir markete inceleşimdiden hayırlı olsun
Tabikide değil, o telefonların atasıdır, reyizidir, d**şaklısıdır. Ama insan 5.0+ inc ekran, iyi bir kamera gibi özellikler istiyor, ne yazık ki bu özellikleri reyizimiz barındırmıyor.Nokia 3310'dan iyi değil bi kere tmm mı ıhhıh
m4 aqua her ne kadar performans olarak z serisine yakin olsada kamera ve ekran cozunurlugu konusunda biraz kotuc4 yerine m4 aqua yı öneririm
Sony kullandın daha önce yani biliyorsun nasıl telefon olduklarını. Eğer beklersen C5 Ultra ve M5 gelecek o ikisinden birini öneririm. Bekleyemez isen G3, E8, Desire EYE olabilir.m4 aqua her ne kadar performans olarak z serisine yakin olsada kamera ve ekran cozunurlugu konusunda biraz kotu
galiba z2 alacam ucuz bulyrsam ya bulamasam ne alayim @0MG90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?