Telefon Tavsiyesi 1250 Tl ye telefon

Performans+Kamera

• G4 beat

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sony Xperia Z1

Kullanılan: 2 10.5%
  • Sony Xperia M4 Aqua

Kullanılan: 4 21.1%
  • Sony Xperia C4

• Asus Zenfone

• Iphone 5

Kullanılan: 1 5.3%
  • Samsung S5

Kullanılan: 3 15.8%
  • Samsung Galaxy Alpha

Kullanılan: 4 21.1%
  • Nokia Lumia

• Ağir Zirhli 3310

Kullanılan: 1 5.3%
  • Gm Discovery 2/Elite

• Kullanılan toplam oy
    19

0MG90

Üye
iyiymis
peki nerden bulacaz @OMG90
niye omgyi etiketliyemiyorum
Baştaki O değil sıfır
Burda ucuz fiyatlar var

Hepsiburada da satıyor

1200 tl ye z2 alsan da pek güvenilir olur mu bilmem.ben c4 aldım. Her türlü seni karşılayacak bir telefon. Tek eksiği 5.0 dan kaynaklanan küçük yazılım hataları ama o kadar da umursanıcak bir şey değil.G2 diyenlerede ben güvenmiyorum artık üstüne 2 model çıktı, lg çorap değiştirir gibi amiral değiştiriyor kısaca güncelleme desteği konusunda sıkıntılı bundan sonra.zenfone hakkında konuşmayacağım bile bence çöp.sen android arıyorsan sony'e bakacaksın.hem sony nin android romu hem kalitesi hem güncelleme desteği ile her türlü önde.bana inanmazsan git bir markete incele şimdiden hayırlı olsun

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen ya c4 yada z2 alacam

0MG90

Üye
Ben Bizdeuygun'dan aldım Z2'yi 1350'ye. No problem.

S5 Alamazmısın S5 de Güzel Su Geçirmez Sanrım

0MG90

Üye
Ben inanmıyorum be hocam o rakamlara.1600 tl lik telefon ucuzlasa ucuzlasa 100 tl ucuzlar o da mağaza dan almazsın yani.250 350 ucuzluyorsa güvenilmez bence
Yani güven meselesi kişiden kişiye göre değişir ama distribütör firmaların kar marjı daha yüksek ithalatçılara göre. Ondan ben daha fazla para vermek istememiştim. Ben geçen sene Aralık gibi aldım mesela şu an fiyatı hala aynı.

firostr

Üye
zENFONE 2 veya
z2 ama z2nin fiyatını bilmiyorum

Geçen sene nasıl aldın o fiyata

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

sony xperia z ye 5.0 gelmis bu arada 2.5 yillkk tele adam guvenip lolipop veriyo

wwwhmz

Üye
c4 yerine m4 aqua yı öneririm

wwwhmz

Üye
Nokia 3310'dan iyi değil bi kere tmm mı ıhhıh
Tabikide değil, o telefonların atasıdır, reyizidir, d**şaklısıdır. Ama insan 5.0+ inc ekran, iyi bir kamera gibi özellikler istiyor, ne yazık ki bu özellikleri reyizimiz barındırmıyor.

Tepkiler: muratkaya12

0MG90

Üye
m4 aqua her ne kadar performans olarak z serisine yakin olsada kamera ve ekran cozunurlugu konusunda biraz kotu
galiba z2 alacam ucuz bulyrsam ya bulamasam ne alayim @0MG90
Sony kullandın daha önce yani biliyorsun nasıl telefon olduklarını. Eğer beklersen C5 Ultra ve M5 gelecek o ikisinden birini öneririm. Bekleyemez isen G3, E8, Desire EYE olabilir.

Serhan

Üye
5C verebilirim. 16GB .
Apple.com.tr de 8 GB 1700 Tlye satılıyor.