116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Çanakkale

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Çanakkale
arkadaşlar acemi birliğim belli oldu. 94/1 tertip olarak 6 şubatta vatani görevimi yapmak için birliğime teslim olacağım. Eğer acemi birliğine buraya gelecek varsa tanisalm

Tepkiler: Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hayırlı teskereler

Tepkiler: Dj.Refoo

Tmobile

Üye
bu ara askere giden gidene alımlar mı başladı şaka bir yana Hayırlı Teskereler Dilerim Kardeşim.

93/1 116 da yaptım. hala askerım ama raporluyum 16 ocak ta aldım..
116 rahattır.. hatta en rahat acemı bırlıgı.. cezaevı egıtımı alcaksın. rdm ol derım. cezaevlerı sıkıntılı.
usta bırlıgımı izmir bergama m tıpı kapalı cezaevınde yaptım ben

Emrgncy

Üye
Hayırlı teskereler...

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi

KayraBey

Üye
Gitti dağ gibi çocuk

Tepkiler: Emrgncy ve OttomaN TigeR
Hayırlı tezkereler olsun.

Tepkiler: Invoke, Dj.Refoo ve Dede
Bende mayısta yolcuyum hayırlı teskereler kardeş..

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi

Invoke

Üye
Hayırlı tezkereler.

--------------------------------

teskere
a. (te'skere) esk. 1. Sedye. 2. Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç.

tezkere
a. 1. Pusula: "Bu vaziyette en tabii çare, ona küçük bir tezkere yazmaktı." -R. N. Güntekin. 2. Bir iş için izin verildiğini bildiren resmî kâğıt: "Nihayet yol tezkerem yapıldı, üstüm başım düzeltildi." -Y. K. Beyatlı. 3. ask.Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge.

-TDK

Tepkiler: OttomaN TigeR
Yeni gidecek arkadaşlar içerde plastysn salonu internet cafe hepsi var ama girip oyun oynamak nasip olmadı egitim egitim sabah aksam normalde 60 gün acemi egitimi aldıgımız yerde 21 güne indirdikleri için biraz sıkıyolar cezaevi eğitimi veriyolar ama tavsiye etmem ceza evleri çok sıkıntı aşırı devrecilik var

zombaka

Üye
ben cezaevin de yaptim zevkli idi hatay osmaniye ankara mersin ve konya ya gittim adana da yaptim askerligimi devrecilik falanda yoktu
vay arkadas mesaj eski imis