HAKAN.TN
Üye
Nexus 4 olabilir. Samsung alıp paranı çöpe atma
ne alaka samsung u sevmeyebilirsin elestiri yapabilirsin ama bu yorumda oldukca sacma elli milyondan fazla insan parasini cope mi atti sokakta 5 kisi cevir telefonlarina bak 3 unde samsung vardir her butceye uygun cihaz urettigi icin ve alanlar ne istediklerini bilerek almadiklari icin samsung un adi cikmis 9 a
Bir markayı çok kişi kullanıyor diye o marka iyi marka olmaz. Bana göre apple'a o kadar para verenlerde samsung alanlarda paralarını çöpe atmıştır. Bu benim görüşüm
Sen çok yalnış gelmişsinBir markayı çok kişi kullanıyor diye o marka iyi marka olmaz. Bana göre apple'a o kadar para verenlerde samsung alanlarda paralarını çöpe atmıştır. Bu benim görüşüm
Sen çok yalnış gelmişsin
Ben kendi görüşümü söyledim sadece.
Apple ve samsungu cope atip nexusu savunman icin iyi bir nedenin vardir umarim.
O konuda haklısın nexus 4 fiyatına göre güzel telefon fakat samsung ve apple'a karşı çok büyük konuşmuşsun o yüzden dedim.Amacım Nexus u savunmak değil bir öneri istemiş bende fiyatına göre iyi bir telefon söyledim.
Ne deseydim forumun her tarafından çıkanlar gibi gm discovery mi deseydim ..
Samsung "bence" hiçte kaliteli ürünler yapmıyor. Apple ise kesinlikle o kadar parayı hak etmiyor
O konuda haklısın nexus 4 fiyatına göre güzel telefon fakat samsung ve apple'a karşı çok büyük konuşmuşsun o yüzden dedim.
Biraz ağır olabilir ama arkasındayım sözlerimin, fiyat performans olarak baktığında oldukça kötü bir durum oluşuyor bu iki markada. Bu durumu kabul eden herkes bu ikiliye verilen paraların çöpe gittiğini de kabul eder bence.
İphonelardaki hiz stabillik market hic birinde yok
Samsung f/p de gayet iyi bence mesela s3
Appstore oldukça güçlü ama çoğunlukla o da cüzdan endeksli yani öğrenci işi değil, android de market dışı kaynaklar ile uygulama yüklemek çok basit ve bedava. Yine Nexus a geliyor konu ama s3 ile aynı paraya Nexus 4 var performansı da çook daha iyi, bu durumda s3 için f/p iyi demek doğru olmaz bence
Evet nexus cok daha performansli s3den ama s3de gayet performansli.bu arada 25pp gibi seyler var.bu sayede herseyi ucretsiz kurabilirsin iphonelara
Anladım ben seni.Sen direk olayı fiyattan genelliyorsun.Nexusun fiyat dışında tek verdiği avantaj güncellemeleri daha hızlı alması.Samsung-Apple performansın yanında yenilikler de getiriyor.Örn. Apple 2010 da retina ekranı getirdi 2011 de siri geldi.S3 göz ile takip teknolojisini getirdi.Demek istediğim donanımın dışında nexus bize diğer telefonlardan farklı ne verebiliyor ?Biraz ağır olabilir ama arkasındayım sözlerimin, fiyat performans olarak baktığında oldukça kötü bir durum oluşuyor bu iki markada. Bu durumu kabul eden herkes bu ikiliye verilen paraların çöpe gittiğini de kabul eder bence.
Anladım ben seni.Sen direk olayı fiyattan genelliyorsun.Nexusun fiyat dışında tek verdiği avantaj güncellemeleri daha hızlı alması.Samsung-Apple performansın yanında yenilikler de getiriyor.Örn. Apple 2010 da retina ekranı getirdi 2011 de siri geldi.S3 göz ile takip teknolojisini getirdi.Demek istediğim donanımın dışında nexus bize diğer telefonlardan farklı ne verebiliyor ?
Yalnış anlama nexus hakkında fazla birşey bilmiyorum.Sen büyük konuşunca Nexus hakkında bilmediğim önemli şeyler mi var diye hafif tartışmalı yorumlar yaptım.Ekran olayında geçelim sonuçta ekranları ya sharp yada lg üretiyor samsung u ayırmalıyız tabi, onlar kendileri üretebiliyorlar. HTC de 4.7 inch hd ekran kullanıyor ama üreten kim sharp.
Yaa neyse ben daha fazla devam etmeyeceğim yoksa daha çook devam eder gider böyle
Yalnış anlama nexus hakkında fazla birşey bilmiyorum.Sen büyük konuşunca Nexus hakkında bilmediğim önemli şeyler mi var diye hafif tartışmalı yorumlar yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?