11. sınıfım dersaneye gitmelimiyim yardm edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoRM

Üye
    Konu Sahibi
11. sınıfım dersaneye gitmelimiyim yardm edin lütfen
Selam
11. sınıfım dersaneye gitmelimiyim yoksa bu sene gerek yok mu kararsız kaldım nerdeyse herkes gidiyor bi bildikleri varmı acaba ne yapayım sizce?

zaman bile kaybetme düşündüğün hata hemen git

Catty

Emekli Yönetici
Dersane tekrar yapmanı sağlayacaktır, eğer evde tekrar yapmıyorsan hep eğlenmene bakıyorsan, dersaneye gitmeni tavsiye ediyorum.

Odysseus

Üye
Gitmen babana, gitmemen sana zarar.

Şakası bir tarafa dersanelere oldum olası karşıyım. Hiç gitmedim, gitmek isteyene de tavsiye etmedim. Okul ile dersane arasındaki fark şu;

Okul bedava olduğu için sınıfta kalsan da baban fazla kızmaz. Ama dersaneye çuvalla para verdiği için faydalanamaman durumunda başına gelecekler malum. Öğrenci de bunu düşünerek dersaneye gittiğinde yusuf yusuf durumlarından daha başarılı oluyor.

Yoksa okulda gördüklerinin dışında seni Atom Mühendisi yapacak, ya da hayatın kodlarini çözmeni sağlayacak şeyler öğretmiyorlar. Sen okulda derslerine doğru dürüst çalış, evde tekrar et. Emin ol dersane falan gerekmez. Çünkü biliyorum ki Devlet Okullarında da işini mükemmel yapan, öğrencilerin son yıllarında ÖSS'yi kazanması için her türlü desteği veren değerli hocalarımız var.

Beni Devlet Memuru öğretmenlerime emanet ediniz. Odysseus

DoRM

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Catty

Emekli Yönetici
Karar ne gidiyon mu gitmiyon mu ?

haltie

Üye
bence evde özel ders al daha ucuza geldiği bile oluyor belli derslerden al diğerlerini kendin bile yapıyosun zaten dershaneye gerek yok

EroL

Emekli Yönetici
dersahnenin yerini tutmaz ki, dneme sınavı falan dersaneye para verdiğin için daha ciddiye alıyosun dersleri. ailenin durumu varsa eğer git tabiki, bu sene de git öbür sene de git. kazanamazsan bidaha git. ama baban o parayı zor bela kazanıyosa, otur bi köşeye elini başına koy şöyle bi düşün

ben gitmeni tavsiye etmem evde düzenli tekrar yaparsan daha faydalı olur

Dershaneyi eğer sana olumlu şekilde kullanabileceksen git derim.Mesela ben lise 2 de gittim.Hem okul dersleri kötüleşti hem de Öss çabam boşa çıktı.Gerçekten götürebileceksen git

Uzun uzun açıklamak istemiyorum gitmeni tavsiye ederim...Hepsini karalamak istemem ama okullarda verilen eğitim yetersiz...Yeterli olsa bile okuldayken insanda bir boşlama havası ister istemez oluyor...Dersanede de oluyor ama amaç Öss kazanmak olunca bu işi en iyi yapan sektör dershane sektörü....

DoRM

Üye
    Konu Sahibi
gideyim en iyisi:d saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...