11.12.13.14.15.16 :ehe

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ama bu sene 44. Yıl şimdi 2013den 44 bulacağım...

1+3=4 başta iki vardı. iki... yaz iki tane dörtü yan yana ne yaptı kırkdört yaptı...

Tepkiler: Ccihat67

Uhops

Üye
Ben hala anlamadım.

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o
Dün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o

İyi de madem hala o zamandayız o zaman dün değil önceki gün dersen 11den değil 9dan bahsediyorsun

İyi de madem hala o zamandayız o zaman dün değil önceki gün dersen 11den değil 9dan bahsediyorsun

İyi de o zaman da 7 olur.
Anlatım bozukluğuyla paradoks oluşturdum vuhuuu

Tepkiler: Ccihat67 ve Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben şuan paralel evrenden yazıyorum, ama hangisinden diye sormayın bende bilmiyorum

Az önce rahmetli dedemi gördüm piskılet sürüyordu

Tepkiler: Invoke ve Ccihat67

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gençler toplanın, bisiklete piskılet denen paralel evreni tespit edersek Hidayet bey abinin hangi paralel evrende olduğunu da buluruz.

Tepkiler: Emrgncy ve Ccihat67

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gençler toplanın, bisiklete piskılet denen paralel evreni tespit edersek Hidayet bey abinin hangi paralel evrende olduğunu da buluruz.

Beyin bedava, attım kafaya, attım kafaya, yaktım beyni.

Emrgncy

Üye
La burda tarlayı öküzle sürüyorlar hala

Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk tüh

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bedavaymış la söyleyinde bi kaç kilo alak Topluca gidersek indirim yaparlar belki
La burda tarlayı öküzle sürüyorlar hala

Yağmutdan kaçarken doluya tutulduk tüh

İkinci bir ipuçu tarla hala öküzle sürülüyor, geri kalmış bir medeniyet mevcut.
Üçüncü bir ipuçu yağmura yağmut diyorlar.
Çok yaklaştık gençler, araştırın

Tepkiler: Ccihat67 ve Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sevmedim bu paralel evren yolculuğunu

-Gençler gelmeyin, bu tünelin ucu b*ktan biryere çıktı...

Diğer tüneli deneyelim birde

Tepkiler: Invoke