Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
19000 mi??? Helal ne diyebilirimemeğe saygı teşekkürler rekorum 19000
Toplasam 30 kere oynamisimdir ama gaza geldim suan sizi gecemesemde yarin yeni rekorlar kiricamküsüratta var ama ben yuvarladım
e ne olacak arkadaş oyunu yükledim yükleyeli hiç elimden düşmedi
Uyku mu o ne demek?anlaşılan uykusuz kalıcaksın
O nasıl oluyor ? 2048 yapınca zaten kendi durdurup oyunu biyiriyor ?beyler normalde mesaj yazmam ama resim gönderecektim nasıl gönderecemi bulamadım. 133 bin felan ve devam ediyorum.
sen bana nasıl resim atılıyo söyle ben resmini atam. zaten 2048 yapınca kazandın diyo ama oyun devam ediyo resmi görünce daha iyi anlarsınO nasıl oluyor ? 2048 yapınca zaten kendi durdurup oyunu biyiriyor ?
Doğru evet ben resim attım yanında play var devam etmek için..sen bana nasıl resim atılıyo söyle ben resmini atam. zaten 2048 yapınca kazandın diyo ama oyun devam ediyo resmi görünce daha iyi anlarsın
link şeklinde deil direk sayfaya resimi koymak istiyorum bi tane paylaştım ama link var.Doğru evet ben resim attım yanında play var devam etmek için..
Google hızlıresim yükle yaz resmi siteye yükle ordan linki al buraya cevap kısmına yapıştır
Yeni üyesin dediğim şekilde paylaşabilirsin ancak..Dosya ekle seçeneğin aktif değil senin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala devam ediyorum. bakalım kaça kadar gidecek
link şeklinde deil direk sayfaya resimi koymak istiyorum bi tane paylaştım ama link var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işallah geçersin birader ama benden uyarı aşırı derecede bağımlılık yapıyor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?