ka_za Üye Alindiysan özür dilerim hikmet art niyetle söylemedim baya bi konu aciyosun (haberlerini falan hep okuyorum) buda emeginin göstergesi. Tebrikler
Alindiysan özür dilerim hikmet art niyetle söylemedim baya bi konu aciyosun (haberlerini falan hep okuyorum) buda emeginin göstergesi. Tebrikler
hikmet366 Üye Konu Sahibi ka_za' Alıntı: Alindiysan özür dilerim hikmet arr niyetle söylemedim baya bi konu aciyosun (haberlerini falan hep okuyorum) buda emeginin göstergesi. Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sagol
ka_za' Alıntı: Alindiysan özür dilerim hikmet arr niyetle söylemedim baya bi konu aciyosun (haberlerini falan hep okuyorum) buda emeginin göstergesi. Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sagol
yaren_dede Üye hikmet366' Alıntı: arada yapıyorum fazla dil Genişletmek için tıkla ... ok dostum neyse ruya konuları açmada böyle iyi en azından haberler rahatsız etmiyor
hikmet366' Alıntı: arada yapıyorum fazla dil Genişletmek için tıkla ... ok dostum neyse ruya konuları açmada böyle iyi en azından haberler rahatsız etmiyor
hikmet366 Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: ok dostum neyse ruya konuları açmada böyle iyi en azından haberler rahatsız etmiyor Genişletmek için tıkla ... haha tamam
yaren_dede' Alıntı: ok dostum neyse ruya konuları açmada böyle iyi en azından haberler rahatsız etmiyor Genişletmek için tıkla ... haha tamam
x-scarface Üye yaren_dede' Alıntı: aynen uygulama vs gibi paylaşım yapmayı düşünüyormusun yoksa öylesine konular açmaya devammı? Genişletmek için tıkla ...
yaren_dede' Alıntı: aynen uygulama vs gibi paylaşım yapmayı düşünüyormusun yoksa öylesine konular açmaya devammı? Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Eline sağlık Hikmet.Kurallar çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yap.Çalışan demir pas tutmaz demişler.
Eline sağlık Hikmet.Kurallar çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yap.Çalışan demir pas tutmaz demişler.
Haydar Emekli Yönetici Konu sahibinin isteği üzerine konu - - - Eklendi - - - Konu sahibinin isteği üzerine konu