1000tl lik androidli cep telefonu onerisi(kesinlikle sıfır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1000tl lik androidli cep telefonu onerisi(kesinlikle sıfır)
arkadaşlar 1000tl lik android tel önerebilirmisiniz sıfır olması lazım.hangi cihazları önerirsiniz????

Şu sıralar 1039 liraya Evo 3D vardı eğer hala o fiyata ise onu alabilirsin.Ya da Galaxy S+ falan var benim beğendiğim.

Galaxy W 800 tl tavsiyemdir.paranda cebinde kalır.ve yahut htc'lere bakabilirsin o fiyatlarda modelleri var ama çok karışık hatırlamıyorım

TheCower

Üye
Xperia sola almayı düşünüyorum 900 tl sen de bir bak beğenirsen kararını verirsin.

MasteLaa

Üye
Galaxy S Plus veya Galaxy Wondera bak kardeşim..

ByYlmzZz

Üye
xperia sola tavsiye ederim hocam onun dışında arkadaşın önerdiği galaxy w'de güzeldir üstüne para da kalır..

Galaxy W kesinlikle bakma ramden şikayet ede ede ölürsün, o fiyata galaxy S plus , galaxy S Advance , Xperia sola, evo3d, bulabilirsen s2 çok iyi olur. Oyun oynuyorsan 512mb ram Android için yetersizdir bunu unutma şöyle 1gb ramlisinden alırsan daha faydalı olur

Konu Sahibi
Yanlız teli ben almıyorumnetten baktık baktık evo 3d video izledik bi de buraya konu açtım en iyisi evo 3d

Hayırlı olsun Evo 3D iyi cihaz Fazla bakmayın gözler gitmesin

CasuS_87

Üye
Htc Desire S - Xperia Sola - Galaxy Wonder - Xperia Neo v ..

HTC Desire S
LG Optimus Black P970
Evo 3D olabilir,
S II Olabilir.

Bunlardan birini seçmelisin bence

[h=2] [/h]
[h=2][/h]

[h=2][/h]

- - - Eklendi - - -

http://kiyas.la/ da düşündüğün telefonları çook ayrıntılı bir şekilde karşılaştırabilirsin

ByYlmzZz

Üye
hadi hayıtlı olsun şimdiden usta güle güle kullanırsın inş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...