rewaz Üye Htc buldfs s böyle bişeydi sanırım.lg g2 almadan önce alacaktım. Bulamadım. Şimdi sahibinden var. Dikkate alınacak bi tel.
Htc buldfs s böyle bişeydi sanırım.lg g2 almadan önce alacaktım. Bulamadım. Şimdi sahibinden var. Dikkate alınacak bi tel.
gulsahd Üye Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden.
Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden.
mtlcn59 Üye Konu Sahibi gulsahd' Alıntı: Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Genişletmek için tıkla ... Çok problemli bir telefon.
gulsahd' Alıntı: Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Ben Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden. Genişletmek için tıkla ... Çok problemli bir telefon.