Tavsiye 1000 liraya alınacak en iyi telefon

Evet stokta yok. hemen tükeniyor çünkü geldiği zaman hemen almak lazım
Para varsa zaten z2 almalısın g2 falan boşver

Konu Sahibi
Evet stokta yok. hemen tükeniyor çünkü geldiği zaman hemen almak lazım
Para varsa zaten z2 almalısın g2 falan boşver
Bir depozito param var gelecek 550 lira kadar adam yatıracak babamlarda istemeyecek anca o zaman alırım z2

Birde internetten almayı düşünüyorum garanti konusu nasıl oluyor

Garanti konusunu bende tam bilmiyorum

0MG90

Üye
Hacı 1000 lira gibi bi fiyat istediğine göre ithalatçı garantili mi alacaksın? Öyleyse bizdeuygun sitesini öneririm ben oradan aldım. Gürültü engelleyici kulaklıkta çıktı.

Invoke

Üye
Hacı 1000 lira gibi bi fiyat istediğine göre ithalatçı garantili mi alacaksın? Öyleyse bizdeuygun sitesini öneririm ben oradan aldım. Gürültü engelleyici kulaklıkta çıktı.

Sen kaça aldın hacı?

Bana görede Z2 alman en iyisi

Hoşbulduk .Evet benimde kafam z2 ye daha çok yattı.G3 2K ekranda zorlanıyormuş.Zenfone 2 nin Türkiye'ye geliş tarihini biliyor musunuz acaba?
Ben arayıp sormuştum. Bana Mart'ın sonlarına doğru geleceğini söylemişlerdi. Bazı yerlerde Haziran yazıyor.

2 yıl garantili dur bi bakıyım kim bakıyor garantisine

Gm discovery Elite

Tepkiler: byAndroid
Elma armut demeden direkt sorayım.!
TELEFONU KULLANIM AMACINIZ NEDİR
Oyun? İnternet? Sosyal medya? Pil ömrü? Kamera? Güncelleme desteği? Kriterlerinizi belirlerseniz arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.

Yoksa herkes fanı olduğu telefonu al diye diretir.

Biz ezelden apple fanıyız ama android kullanıyorum ve öneriyorum
Nexus 5 alırsan güncelleme alırsın G2 alırsan daha iyi bir ekran ve daha iyi bir kamera alırsın.

Tepkiler: dragonmhmt ve Murdoc Massaka

Invoke

Üye
Biz ezelden apple fanıyız ama android kullanıyorum ve öneriyorum
Nexus 5 alırsan güncelleme alırsın G2 alırsan daha iyi bir ekran ve daha iyi bir kamera alırsın.

Daha iyi ekran mı? Kamerasının da büyük farkı yok. Tek artısı bataryası.

Konu Sahibi

Bunların hepsi benim için önemli.

Ve evet haklı olabilirsin insanların yazıdığı mesajları okuduktan sonra profillerindeki telefon bölümüne bakınca doğru orantı oldugu bariz görülüyor.

Tepkiler: Aybin.Kilic

interka

Üye
iyide kullanmadıgın telefon hakkında nasıl yorum yapacanki en iyi yorumu kullanıcılar yapar