ugr.shnn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dedigim gibi mi yaptin?1 gb lik bip paketi 1 günde bitti, sonra hız sınırı geldi.
Galiba hatirlamiyorum normal internetin hizi 7.2mbit turbonun 41mbit pahali turbo paketleriTurbo 1gb mı
Gelmis olmasi lazim. Kalan yaz 2222 ye gonder bakalim gelmis miBiP mesajlasmalarinizda gecerli Turkcell'lilere ozel hediye internetiniz tanimlanmistir.31 Aralik 2014'e kadar BiP'te mesajlasirken internet ucreti odemezsiniz.
bana bu mesaj geliyor 500 Mb gelmiyor
Bana 500 geldi bilmiyorumTURKCELL BİP 500MB Değil 1GB Veriyor Bilginize!!!
Normal sinirsiz 2gb 30 tlTurbo 1gb sınırsız 30tl, normal sınırsız 2gb 25tl mı? Diyorum
bi şekilde kayıt oldun sanırım anlamadım bendeİşe yaradıAllah razı olsun birde benim bi sorum olacak?
Acaba bip in süresi bittiğinde onun yerine sınırsız facebook pakedi yapsak bundaki gibi işe yarar mı?05.08.2014 06:38 itibari ile BiP Haftalik Hediye Internet paketinizde 205 MB kalmistir. Ek paketiniz yoksa kullanimlariniz tarifenizden ucretlendirilecektir.
iyide ben bip kullanmadım ki:
bilmiyorum bana 500 mb geldiBende Faturasızım Bana 1GB Geldi
Sanirim facebook paketiyle daha once yapildigi icin bu açığı kapatmislar denemedim bilmiyorum ama mumkunİşe yaradıAllah razı olsun birde benim bi sorum olacak?
Acaba bip in süresi bittiğinde onun yerine sınırsız facebook pakedi yapsak bundaki gibi işe yarar mı?05.08.2014 06:38 itibari ile BiP Haftalik Hediye Internet paketinizde 205 MB kalmistir. Ek paketiniz yoksa kullanimlariniz tarifenizden ucretlendirilecektir.
iyide ben bip kullanmadım ki:
Simdi indirirseniz sanirim okabilir ama ibferneti bitirmeden yapin deneyinBenim 2 gb turbo paketim var yaklaşık 400mb kaldı bittikten sonra 5kb/sn olacak sizin dediğinizi yapsam hiz sınırı kalkar mı ve uygulamayı şimdi indirsem olur mu ?
Bilgi için teşekkürlerandroidi olanlar olmayanlara yardım eder tum turkcell için geçerli bip yukledıkten sonra ayarlardan uygulama yonetıcısınden veriyi sil diyip tekrar giriyoruz ve yenı kayıt ıstıyo oda dyardımcı olacağımız kişinin numarası)
Burdayım elimden geldiği kadar yardım ederimşuan yapıyorum burdaysanız anlık bana yazın sevinirim
evet aynentamam 86 mb kalmıştı bipi indirdim kurdum hediye 1 gb geldi şimdi de 86 mb bitiriyorum değil mi ?
evet aynentamam 86 mb kalmıştı bipi indirdim kurdum hediye 1 gb geldi şimdi de 86 mb bitiriyorum değil mi ?
tamam bitirince yazcam hemenEvet aynen evet aynenevet aynen
Tamamdırtamam bitirince yazcam hemen
bitirdim şimdi hızının düşmesini bekliyorum gelecek mesajı az daha beklerseniz beni olcak bu işTamamdır
Insallah. bu 10 gun icinde toplam 20gb kullandım ben telefondanbitirdim şimdi hızının düşmesini bekliyorum gelecek mesajı az daha beklerseniz beni olcak bu iş
şöyle bir durum var pakatin bittiği ve hızın düşüreleceği mesajı geldi ancak hız daha düşmediInsallah. bu 10 gun icinde toplam 20gb kullandım ben telefondan
Sınırsız internet hayırlı olsun kardeşimşöyle bir durum var pakatin bittiği ve hızın düşüreleceği mesajı geldi ancak hız daha düşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?