100 tl'ye Gaming Klavye Önerisi

    Konu Sahibi
100 tl'ye Gaming Klavye Önerisi
Arkadaşlar Gaming Klavye almak istiyorum pek fazla bütçem yok. Maks. 100 tl. Beni bi 2-3 ay idare etsin sonra değiştireceğim zaten ama 2-3 ay boyunca çok iyi idare etmesi gerekiyor.

Bu klavyeler arasında kaldım hangisini almalıyım. Veya maks 100 tl'ye oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Bütçeyi aşamam. En fazla 25 tl aşabilirim. 30 tl ekle bunu al vb. önerilerde bulunmayın maks 125 tl'dir.







hangisi daha iyidir.

Birde bu mousu kullanıyorum sizce iyimi?


ikisini de 2-3 ay sonra değiştireceğim. ama önce klavye gerekli klavye çok kötü.
 

BRKTNL

Üye
X7'nin boşluk tuşu fazla küçük, B120'nin led aydınlatması oldukça hoş ama fiyat olarak belirttiğinizden biraz yüksek, G103 ise fiyat olarak en uygunu ama mekanik değilmiş ve fiyatı da buna göre fazlaymış. Benim önerim G103 olur fiyat olarak. 2-3 aydan da fazla götürür sonuçta marka iyi.
Bu arada fareyi değiştirin bence de iyi marka değil. 1.5-2 aydan sonra işlevi bitiyor.
 
x7 alabilirsin şu anda onu kullanıyorum cidden güzel bir klavye oyun için muhteşem çok kolay makro yapabiliyorsun