10. Sınıf Sayısal

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
10. Sınıf Sayısal
Bu sene lise2. Sınıf sayısal öğrencisiyim.
En zor konular hangisi ve tavsiyeleriniz neler?

Çalışana Kolay 2. Dönem Trigonemetri Sıkacak

Fatic

Üye
Fizik ve kimyayı sevmiyorsan nefret edeceğine dair garanti veririm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Biyolojiyi iyi öğren.2 sene sonra baba bölüm Tıp için belirleyici olacak.Hedefin tıp olsun.

Mert

Üye
9. sınıfta alan seçimleri yapıldıktan sonra sınıflar karılmıştı. 10. sınıfta nasıl olduysa sınıfta acayip bi' erkek fazlalığı oluştu. Bu da yetmezmiş gibi dönem başında okul değiştiren kızlar oluyordu yerine erkek geliyordu Durum böyle olunca sınıfta önlenemez futbol muhabbeti başladı. Öğleden önce süper lig maçlarını yorumluyor, öğleden sonra teneffüslerde ve boş derslerde kendi yaptığımız maçları yorumluyorduk.
Sen sen ol tüm sayısal derslerin konularını iyi öğrenmeye bak. Öyle abartıp çok soru çözmene gerek yok. Konuları çok iyi öğren yeter. Sakın bize benzemeyin. Bu yaz 10. sınıf açıklarımı kapatacam diye anam ağladı

yaza doğru trigonometri 2 ay işlenir biraz sancılı bir dönem ama asla hiçbir derse önyargı ile başlama

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Fizik ve kimyayı sevmiyorsan nefret edeceğine dair garanti veririm
Kimyayı severim ama fizik fazla mat/geo'ya benziyor ondan sevmiyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlarla çok takılmam zaten evden okula okuldan eve gidip gelirim futbol ilede çok ilgilenmem Çok fazla test falanda çözmem zaten Bizim sınıf nasıl olcak dengeli olur İnşallah

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Biyolojiyi iyi öğren.2 sene sonra baba bölüm Tıp için belirleyici olacak.Hedefin tıp olsun.
Biyoloj bana çok basit geliyor. fakat hedefim tıp değil.

- - - Eklendi - - -

Tamam nefret edersn en fazla
Kimyadan çok nefret ama yazılısında nedense bi panik oluyorum

- - - Eklendi - - -

http://u1308.hizliresim.com/1d/x/s24v3.png

Sayısal derslerin bana bu notlara göre iyi gözükmedi.Kimya fena değil.Bu senede böyle yaparım diyorsan yanılabilirsin.Bizim matematik öğretmeni zamanında siz sayısalsınız diye eşit ağırlıktan çok çok zor sorular çakıyordu.Sayısal,eşit ağırlıktan ve sözelden çok daha zor bir alandır.Çok konuya hakim olman gerekecek.Hepsi birbirini merdiven gibi takip edecek.Bir basamak olmazsa,yukarı çıkamayacaksın.Tavsiyem zor konu,kolay konu değil.Hepsini iyice öğrenip geçmen.Yoksa üniversite sınavlarında zorluk çekebilirsin.

Invoke

Üye
10.sınıf kimyasında abartacak bir şey yok, en dandik konulardan... Dersi dinlersen, anlıyorsan yapıştırır geçersin.
Trigonometri çalışman gerekecek. Hatta sağlam çalış ol. LYSde işine yarar, tekrar öğrenmezsin, üstüne koyarsın.

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene çalışacam.

.caner.

Üye
Ben eşit ağırlık seçtim bu sene hukuk okuycam ben yea.
Matematigim kötü olmasaydı sozel seçecekdim.

Anil-D

Üye
ben sözelim ben araştırdım barajı gecmek icın 20 soru yapmak gerekiyomuş

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Benim notlar yukarıda sayısalım berbat ama 4 sene sıkıntı çekip 30-35 yıl mutlu çalışacağım inşallah.

Anil-D

Üye
niye 4 sene 2 sene

Anil-D

Üye
ters yazmış olmalı bence sözel güzel