Uhops
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kimyayı severim ama fizik fazla mat/geo'ya benziyor ondan sevmiyorumFizik ve kimyayı sevmiyorsan nefret edeceğine dair garanti veririm
Arkadaşlarla çok takılmam zaten evden okula okuldan eve gidip gelirim futbol ilede çok ilgilenmem9. sınıfta alan seçimleri yapıldıktan sonra sınıflar karılmıştı. 10. sınıfta nasıl olduysa sınıfta acayip bi' erkek fazlalığı oluştu.Bu da yetmezmiş gibi dönem başında okul değiştiren kızlar oluyordu yerine erkek geliyordu Durum böyle olunca sınıfta önlenemez futbol muhabbeti başladı. Öğleden önce süper lig maçlarını yorumluyor, öğleden sonra teneffüslerde ve boş derslerde kendi yaptığımız maçları yorumluyorduk.
Sen sen ol tüm sayısal derslerin konularını iyi öğrenmeye bak. Öyle abartıp çok soru çözmene gerek yok. Konuları çok iyi öğren yeter. Sakın bize benzemeyin. Bu yaz 10. sınıf açıklarımı kapatacam diye anam ağladı
Kimyayı severim ama fizik fazla mat/geo'ya benziyor ondan sevmiyorum
Biyoloj bana çok basit geliyor. fakat hedefim tıp değil.Biyolojiyi iyi öğren.2 sene sonra baba bölüm Tıp için belirleyici olacak.Hedefin tıp olsun.
Kimyadan çok nefret ama yazılısında nedense bi panik oluyorumTamam nefret edersn en fazla
Biyoloj bana çok basit geliyor. fakat hedefim tıp değil.
- - - Eklendi - - -
Kimyadan çok nefret ama yazılısında nedense bi panik oluyorum
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sene çalışacam.10.sınıf kimyasında abartacak bir şey yok, en dandik konulardan... Dersi dinlersen, anlıyorsan yapıştırır geçersin.
Trigonometri çalışman gerekecek. Hatta sağlam çalışol. LYSde işine yarar, tekrar öğrenmezsin, üstüne koyarsın.
Ben eşit ağırlık seçtim bu senehukuk okuycam ben yea.
Matematigim kötü olmasaydı sozel seçecekdim.
Benim notlar yukarıda sayısalım berbat ama 4 sene sıkıntı çekip 30-35 yıl mutlu çalışacağım inşallah.
ters yazmış olmalı bence sözel güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?