'Patron Üye greenmile' Alıntı: hasan evladım olsan yemin sabah akşam zevk için döverdim seni sebebini sorma Genişletmek için tıkla ... adamsın
greenmile' Alıntı: hasan evladım olsan yemin sabah akşam zevk için döverdim seni sebebini sorma Genişletmek için tıkla ... adamsın
Mau5Trap Üye Bak bir kaç ay öncede biriyle çıkıyordun.Birbirimizi çok seviyoruz ayrılmayız dedin , 1 hafta sonra ayrıldın.Şimdide nişanlanıyoruz dedin 6 gün sonra onunlada ayrıldın.Neyse,hadi hayırlısı...
Bak bir kaç ay öncede biriyle çıkıyordun.Birbirimizi çok seviyoruz ayrılmayız dedin , 1 hafta sonra ayrıldın.Şimdide nişanlanıyoruz dedin 6 gün sonra onunlada ayrıldın.Neyse,hadi hayırlısı...
phasan Üye Konu Sahibi o yaşım dogru degil normal yaşım 19 benim ----------Eklendi @ 00:06:43 ---------- Yazıldı @ 00:05:06 ---------- kingmor' Alıntı: vay hasan nişanlanıyon ha hayırlısı Genişletmek için tıkla ... yok ya ne nişanlanması ayrıldık biz
o yaşım dogru degil normal yaşım 19 benim ----------Eklendi @ 00:06:43 ---------- Yazıldı @ 00:05:06 ---------- kingmor' Alıntı: vay hasan nişanlanıyon ha hayırlısı Genişletmek için tıkla ... yok ya ne nişanlanması ayrıldık biz
phasan Üye Konu Sahibi vapur dumanı' Alıntı: hayırlı olsun diycektim ayrılmışsın..o zaman geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla ... saol
vapur dumanı' Alıntı: hayırlı olsun diycektim ayrılmışsın..o zaman geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla ... saol
phasan Üye Konu Sahibi greenmile' Alıntı: hasan sen kızlardan vazgeç bence Genişletmek için tıkla ... bende vazgeçtim zaten hayatım bloyunca hiç evlenmeyi düşünmüyorum
greenmile' Alıntı: hasan sen kızlardan vazgeç bence Genişletmek için tıkla ... bende vazgeçtim zaten hayatım bloyunca hiç evlenmeyi düşünmüyorum
phasan Üye Konu Sahibi Tusem'' Alıntı: sen ayrılırsın yıne ya dur bı senenı doldur öyle tamam dıyelım hasancım Genişletmek için tıkla ... ben napıyım kızlar ayrılıyor benden
Tusem'' Alıntı: sen ayrılırsın yıne ya dur bı senenı doldur öyle tamam dıyelım hasancım Genişletmek için tıkla ... ben napıyım kızlar ayrılıyor benden