eflatun987
Üye
-
Konu Sahibi
-
29 Şubat yap, bu arkadaşlara haksızlık olmustu, hep 4 yilda bir doğum günü kutladılar, bundan sonra birazda diğer ayların 29-30-31 günü doğanlar doğum günü kutlamasın.ekim ayı 29 gün
Tutmaz bu hesaplar, tüm dünyanın kabulü böyle, 1 ay fazla maaş almak, maaşla çalışanları zengin etmez, her türlü ay sonunda aynı yere geri döner. En iyisi sevgi için barış için kardeşlik için daha adil bir dünya için batsın bu dünya30 ağustosuda 2 eylül Zafer bayramı yaparız. 😀
Mesaj birleştirildi:
Amerikanın 4 Temmuzu var bizimde 2 Eylülümüz olur. 😇
Bu arada her aydan 2 veya 3 gün kayacağından miladideki bayramların günleride kayar.
Benim için daha kötü olur bu 1en çok senin işine yarar @gonyalı
Bayramlarda bile zorla çalıştırıyorlarher gün bayram sana nede olsa
işin memleketi kurtarmak olur, yada elektrik kesintisi vs nin olmaması gereken durumlar olur neysede diğer türlü gerek varmı? ha çalışırsında çalışmazsın diye bişey yok ama işin hakkını vermek zorundalar. normal zamanda saatin 50 tl mı sana 100 tl vermek zorundalar.Benim için daha kötü olur bu 1
2 şarkı günah
Bayramlarda bile zorla çalıştırıyorlar
Sadece 1 gün tatil veriyolar
Ramazan da da kurban da da
Yüzde 50 az fazla veriyorlar saatim 63 tlnormal zamanda saatin 50 tl mı sana 100 tl vermek zorundalar.
Yoksendikanız yokmu
Edersem depelerlerisyan edin
yine fazla veriyorsa iyi canım. saat 9a 5 geçe.gonyalı işteYüzde 50 az fazla veriyorlar saatim 63 tl
100 tl veriyolar bayramda
Bi farkı var ben tek başıma bütün günü idare ediyorum sabah 9 gece 11
Mesaj birleştirildi:
Yok
Mesaj birleştirildi:
Edersem depelerler
O çalışmaya değil yüzde 50yine fazla veriyorsa iyi canım. saat 9a 5 geçe.gonyalı işte
anlamadımO çalışmaya değil yüzde 50
Yüzde 99 vermesi lazım
Bana diyom bana bayramlarda 14 saat tek başıma herşiyi yönetip hallediyom yine de yüzde 50 veriyolar mesai yaptığım halde yüzde 99 vermeleri lazımanlamadım
Adam haklı beyler dağılınBana diyom bana bayramlarda 14 saat tek başıma herşiyi yönetip hallediyom yine de yüzde 50 veriyolar mesai yaptığım halde yüzde 99 vermeleri lazım
O yüzde 1 de benden olsun ama yoh
Ekmek parasına eşşek gibi çalışıyorum
yokmu başka iş yeri isyan et ayaklan olmadı başka yere gidersin. iş yerimi yakın nedir? başka firmalar var adamlar memurdan farkı yok özel sektör olsa bileEmektarım
Fazla istesem verirler s....nameyi
O yüzden ses de çıkaramıyom
Takıl tukul Yaşayıp gidiyom böyle
Meslek dansözlükyokmu başka iş yeri isyan et ayaklan olmadı başka yere gidersin. iş yerimi yakın nedir? başka firmalar var adamlar memurdan farkı yok özel sektör olsa bile
iyi para vardır aslında lpglı mı olsakMeslek dansözlükolunca erkek aramıyiler beni kabul eden tek yer bura olduğu için
Gidemiyomda
Cehennem için değmeziyi para vardır aslında lpglı mı olsak
ölmeden tövbe ederikCehennem için değmez
Bile bile günah işleyip tevbe etmek miölmeden tövbe ederik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?