Matador03 Üye MasteLaa' Alıntı: İyi birine benziyor mesajlarına baktım yardımsever gibi DreaMagiC Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git Tanımıyorum ama iyi biri gibi yardımsever Muhittin öhöhö öyle biri yok Pondusss
MasteLaa' Alıntı: İyi birine benziyor mesajlarına baktım yardımsever gibi DreaMagiC Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git Tanımıyorum ama iyi biri gibi yardımsever Muhittin öhöhö öyle biri yok Pondusss
Amaru Shady Üye nokia_belle' Alıntı: 2500 mesaj silebilen bir bayan,büyük başarı. Pelin_ Genişletmek için tıkla ... oyunu yanlış anlamışsın. Üstteki üyenin verdiği isim hakkında yorum yapıp alttaki üyeye yorum yapması için bir üye söyleyeceksin.
nokia_belle' Alıntı: 2500 mesaj silebilen bir bayan,büyük başarı. Pelin_ Genişletmek için tıkla ... oyunu yanlış anlamışsın. Üstteki üyenin verdiği isim hakkında yorum yapıp alttaki üyeye yorum yapması için bir üye söyleyeceksin.
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: oyunu yanlış anlamışsın. Üstteki üyenin verdiği isim hakkında yorum yapıp alttaki üyeye yorum yapması için bir üye söyleyeceksin. Genişletmek için tıkla ... Adamı uyarıyorsun sen üye söylemiyorsun
Pondusss' Alıntı: oyunu yanlış anlamışsın. Üstteki üyenin verdiği isim hakkında yorum yapıp alttaki üyeye yorum yapması için bir üye söyleyeceksin. Genişletmek için tıkla ... Adamı uyarıyorsun sen üye söylemiyorsun
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Adamı uyarıyorsun sen üye söylemiyorsun Genişletmek için tıkla ... Furkan beni demek istemiştir kesin
codblackops2' Alıntı: Adamı uyarıyorsun sen üye söylemiyorsun Genişletmek için tıkla ... Furkan beni demek istemiştir kesin