mstf_l Üye ben hakaret falan etmedim hem forumdakilere oyun düzenlemisler bir de iftira atıyorlar minoo
minoo Üye Ama ben senden bahsetmedim ki m542tf'den bahsettim Alttaki minoo dendi en son. Hakkımda yorum yap çabuk
Ama ben senden bahsetmedim ki m542tf'den bahsettim Alttaki minoo dendi en son. Hakkımda yorum yap çabuk
mstf_l Üye fazla tanımam kendisini NOT: ben oyunu karıstırmısım üsttekine yorum yapmayı unutmusum Gnox ----------Eklendi @ 03:43:12 ---------- Yazıldı @ 03:38:57 ---------- uykusuzluktan mı ne boyle oldu dicem ama dünde unutmusum
fazla tanımam kendisini NOT: ben oyunu karıstırmısım üsttekine yorum yapmayı unutmusum Gnox ----------Eklendi @ 03:43:12 ---------- Yazıldı @ 03:38:57 ---------- uykusuzluktan mı ne boyle oldu dicem ama dünde unutmusum
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Daa zabah mesaj attı Revengeful Genişletmek için tıkla ... Bana da attı artistliğin kime ? Tamam devam ediyoruz benden
minoo' Alıntı: Daa zabah mesaj attı Revengeful Genişletmek için tıkla ... Bana da attı artistliğin kime ? Tamam devam ediyoruz benden