TuRkiShCowboy Emekli Yönetici aLσηє;1620549' Alıntı: çok tanımadığım bi admin turkıshcowboy Genişletmek için tıkla ... ömer beni admin de yaptın ya ne diim sana ben ------------ iyi bir ablamız :huriş
aLσηє;1620549' Alıntı: çok tanımadığım bi admin turkıshcowboy Genişletmek için tıkla ... ömer beni admin de yaptın ya ne diim sana ben ------------ iyi bir ablamız :huriş
Anıl Umut Emekli Yönetici Aramıza yurtdışından katılan,Kendini sevdiren benim de sevdiğim iyi bir ablamız.. Jöly ?
aLone Üye ChavRash ya ata abi bu ismi yazınca onu yorumladım ben anlamadım bu oyunu ben ya aLσηє;1621545' Alıntı: ChavRash ya ata abi bu ismi yazınca onu yorumladım ben anlamadım bu oyunu ben ya Genişletmek için tıkla ... Üsttekinin en sona yazdığı ismi yorumlayacaksın ve sen de bir isim yazıp onun yorumlanmasını bekleyeceksin(ama kendi ismini yazamazsın) Anıl Umut' Alıntı: Üsttekinin en sona yazdığı ismi yorumlayacaksın ve sen de bir isim yazıp onun yorumlanmasını bekleyeceksin(ama kendi ismini yazamazsın) Genişletmek için tıkla ... üstteki şartı yok ki istediğin hakkında yorum yapamıyor musun Praetor : Üstteki üyenin verdiği kişi hakkında yorum yapılıyor.
ChavRash ya ata abi bu ismi yazınca onu yorumladım ben anlamadım bu oyunu ben ya aLσηє;1621545' Alıntı: ChavRash ya ata abi bu ismi yazınca onu yorumladım ben anlamadım bu oyunu ben ya Genişletmek için tıkla ... Üsttekinin en sona yazdığı ismi yorumlayacaksın ve sen de bir isim yazıp onun yorumlanmasını bekleyeceksin(ama kendi ismini yazamazsın) Anıl Umut' Alıntı: Üsttekinin en sona yazdığı ismi yorumlayacaksın ve sen de bir isim yazıp onun yorumlanmasını bekleyeceksin(ama kendi ismini yazamazsın) Genişletmek için tıkla ... üstteki şartı yok ki istediğin hakkında yorum yapamıyor musun Praetor : Üstteki üyenin verdiği kişi hakkında yorum yapılıyor.
Sidretül Münteha Üye Praetor' Alıntı: Melek konuda ne yazıyor? Kendiniz hakkında yorum yapmayınız yazıyor değil mi Genişletmek için tıkla ... Bananee Ataa Çok Mükemmel Dört Üçlük Biridir ( Kimse Dört Dörtlük Olamaz )
Praetor' Alıntı: Melek konuda ne yazıyor? Kendiniz hakkında yorum yapmayınız yazıyor değil mi Genişletmek için tıkla ... Bananee Ataa Çok Mükemmel Dört Üçlük Biridir ( Kimse Dört Dörtlük Olamaz )
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici aLσηє;1622568' Alıntı: müzik paylaşımı yapan bi modöratör huris Genişletmek için tıkla ... huriş abla mizk mi ekliyor
aLσηє;1622568' Alıntı: müzik paylaşımı yapan bi modöratör huris Genişletmek için tıkla ... huriş abla mizk mi ekliyor