Tr_SERGEN
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen ya ben bu hale düşecek adam mıydımNereden nereye sergenreplika almaktansa adı olan bir cihaz al en azından sağlık ve güvenlik açısından endişen olmaz.
430 tlKaç tl ?
videolara bakarak karar verdim eğer aynısıysa pişman olmamalabilirsin benim için sıkıntı yok, kendin için sıkıntı vermek istiyorsun anlaşılan..
bu birinci sınıf replikaymış videolardada farkı anlayamıorsun dokunmatiği falan herşey aynı sadece özellikleri kısmışlar biraz yani rami 3 gb yerine 2 yapmışlar işlemci 8 değil 4 çekirdek ekranı çok hassas ıps diorlar görüntüsüde aynı s6 o yüzden merak ettimSar değerini geçtim de cihaz hem pahalı hemde replica cihazı eline alıp kullanmaya başladığında adiligi farkediyorsun. Kapıda ödeme kandirmacalarina filan aldanıp almayın sonra pişman olmaktansa hiç bulasmamak daha iyi.
Dokunmatigi kamerası vs tümüyle saçma cihazlar, Android dedigide Java zaten.
aynen ya ben bu hale düşecek adam mıydım
430 tl
videolara bakarak karar verdim eğer aynısıysa pişman olmam
bu birinci sınıf replikaymış videolardada farkı anlayamıorsun dokunmatiği falan herşey aynı sadece özellikleri kısmışlar biraz yani rami 3 gb yerine 2 yapmışlar işlemci 8 değil 4 çekirdek ekranı çok hassas ıps diorlar görüntüsüde aynı s6 o yüzden merak ettim
aynen git discovery 1 al veya symbian al 808 felanDaha önce 1. Sınıf replica kullandım 15 sn ve bir daha elime almayacagima töbe ettim
Sende paranı çöpe atmak istemiyorsan bulaşma
Kamera 16 dediginede bakma karşılığı 3 mp olacaktır
Şu siteden almayı düşündüm bak videosunuda paylaşmış siteDaha önce 1. Sınıf replica kullandım 15 sn ve bir daha elime almayacagima töbe ettim
Sende paranı çöpe atmak istemiyorsan bulaşma
Kamera 16 dediginede bakma karşılığı 3 mp olacaktır
Şu siteden almayı düşündüm bak videosunuda paylaşmış siteMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten 16 mp falan değil adamlar sölemiş her özellik yarı yarıya kısılmış ama görüntüsü aynı
bu videodaki gibiyse dahi bana alma dicek misiniz
bu nasıl yorum abiBaktım ekranida gördüm ve alma diyorum
bu nasıl yorum abi
bi kişi bile olumlu birşey dememiş almıcam o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?