1 Mayıs Günü Kadıköyde Yollar Kapanacak,vapur Seferleri Duracak

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
1 Mayıs Günü Kadıköyde Yollar Kapanacak,vapur Seferleri Duracak
İstanbul’da 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Kadıköy’de bazı yollar, saat 07.00’den itibaren trafiğe kapatılacak, sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Haydarpaşa Garı, Çayırbaşı, Haydarpaşa Numune Hastanesi Tıbbiye Caddesi, Taşköprü Caddesi...

<div align="center"></div>

İstanbul&#8217;da 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Kadıköy&#8217;de bazı yollar, saat 07.00&#8217;den itibaren trafiğe kapatılacak, sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü&#8217;nden yapılan yazılı açıklamada, Haydarpaşa Garı, Çayırbaşı, Haydarpaşa Numune Hastanesi Tıbbiye Caddesi, Taşköprü Caddesi, Karacaahmet Tepe Nautilus ve Taşköprü Salı Pazarı önünde toplanacak yürüyüş kortejleri ile Kadıköy İskele Meydanı&#8217;nda 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek kutlamalar nedeniyle saat 07.00&#8217;den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı&#8217;ndan Rıhtım Caddesi&#8217;ne kadar tüm yolun trafiğe kapatılacağı belirtilen açıklamada, Söğütlüçeşme Caddesi&#8217;nden rıhtıma inen ara sokaklar, Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi&#8217;nin ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Trafik geçişine izin verilmeyecek yollardaki sürücülerin alternatif yollara yönlendirileceği belirtilen açıklamada, Tıbbiye Caddesi&#8217;nden gelen trafik akımının, Burhanfelek Caddesi&#8217;nden E-5 yönüne, Behiçbey Sokak&#8217;tan gelen trafiğin ise İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirileceği ifade edildi.

Söğütlüçeşme Caddesi&#8217;nden gelen sürücülerin, Altıyol Boğa Meydanı&#8217;ndan rıhtıma inmelerinin engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirileceği kaydedilen açıklamada, Moda&#8217;dan gelen trafiğin ise Mühürdar kavşağından geri yönlendirileceği belirtildi.

Not:<span style="color:#FF0000">Bu haber sadece bilgi amacıyla verilmiş olup siyasi yorum yapılmaması rica olunur.</span>
Her bayram vs kutlamalarında şehir içini kullanan merciilerin vatandaşlara verdikleri eziyet hakkında yorum olabilir.Teşekkürler...

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hayır yapmaya yapsınlar&#39;da hoş olmayan şeylerde yapılıyor,emniyet hakim olamıyor olaylara karşı
adam akıllı kutlayıp gitmiyorlar ki..&#33; Sonra polis müdahele ettim mi yok insan hakkı yokmus falan
gibi laflar ediliyor..Hak edene hakkını vericeksin arkadaş..

yani onun için diyorum ya yapsınlar bakalım...

D3N1Z

Üye
Yaşasın 1 Mayıs Yaşasın Emekçinin ve İşçinin Bayramı

Salihyet

Üye
Yeterince konuşulmuş, hatta fazla bile