majorty Üye başarılar - - - Eklendi - - - smiley boyutları nasıl olacak? sabit bir boyut olması yarışmanın adil olması açısından daha iyi olur bence - - - Eklendi - - - +edit olmazsa bence daha iyi olur.herkes kendi yapabildiklerini sergilemiş olur.tabi bu benim fikrim yarışmaya beni de katarsan sevinirim
başarılar - - - Eklendi - - - smiley boyutları nasıl olacak? sabit bir boyut olması yarışmanın adil olması açısından daha iyi olur bence - - - Eklendi - - - +edit olmazsa bence daha iyi olur.herkes kendi yapabildiklerini sergilemiş olur.tabi bu benim fikrim yarışmaya beni de katarsan sevinirim
Oğuzhan Üye Konu Sahibi majorty' Alıntı: başarılar - - - Eklendi - - - smiley boyutları nasıl olacak? sabit bir boyut olması yarışmanın adil olması açısından daha iyi olur bence - - - Eklendi - - - +edit olmazsa bence daha iyi olur.herkes kendi yapabildiklerini sergilemiş olur.tabi bu benim fikrim yarışmaya beni de katarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... tabi ismini yazıyorum normal smileyleri incele onun boyutuna göre yap eğer 1. olursan ve yasptığın smiley diğer smileylere eklenecek olursa adminlerimiz gerekli düzenlemeyi yaparlar ama çokta büyük yapma tabi düzenleme yapılır diye
majorty' Alıntı: başarılar - - - Eklendi - - - smiley boyutları nasıl olacak? sabit bir boyut olması yarışmanın adil olması açısından daha iyi olur bence - - - Eklendi - - - +edit olmazsa bence daha iyi olur.herkes kendi yapabildiklerini sergilemiş olur.tabi bu benim fikrim yarışmaya beni de katarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... tabi ismini yazıyorum normal smileyleri incele onun boyutuna göre yap eğer 1. olursan ve yasptığın smiley diğer smileylere eklenecek olursa adminlerimiz gerekli düzenlemeyi yaparlar ama çokta büyük yapma tabi düzenleme yapılır diye
Oğuzhan Üye Konu Sahibi majorty' Alıntı: son 3 Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sanalmevzi' Alıntı: Katılmak istiyorum yaz benide. Genişletmek için tıkla ... hemen yazıyorum - - - Eklendi - - - yazdım
majorty' Alıntı: son 3 Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sanalmevzi' Alıntı: Katılmak istiyorum yaz benide. Genişletmek için tıkla ... hemen yazıyorum - - - Eklendi - - - yazdım
abandonware Üye bekle katılacam... - - - Eklendi - - - maxicepte bu simileyleri görünce bende bunu yapmak istedim: battlefield 3 oldukça güzel duruyor
bekle katılacam... - - - Eklendi - - - maxicepte bu simileyleri görünce bende bunu yapmak istedim: battlefield 3 oldukça güzel duruyor
abandonware Üye majorty' Alıntı: smileyleri özel mesaj yoluyla yolluyoruz Genişletmek için tıkla ... özel mesajlada gönderdim zaten
majorty' Alıntı: smileyleri özel mesaj yoluyla yolluyoruz Genişletmek için tıkla ... özel mesajlada gönderdim zaten