Rica ederim, eksikliğin ne zamandır farkındaydım anca müsait olabildim.
Elimden geldiğince de sürdürüp hem arkadaşlarımıza hemde Maxicep sitemize elimden gelen desteği ve katkıyı sağlamayı düşünüyorum..
(smile/ifade, yani duygularımı bir etkinlikten dolayı koyamıyorum, o yüzden beni böyle kuru yapılı algılamayın 'tebessüm' !.. @Genc007, etkinlik bitsin yandın sen koçum. Bu arada arkadaşlar, biliyorsunuz ben bu etkinliği karşılıksız başlatıp hem sitemize hem de siz değerli arkadaşlarıma bir nevi destek neticesinde bir şeyler verebilmek adına başlattım. Sizlerden ricam; bu yolda yanımda olmak için en azından hem beni hem de sadece çekiliş sonuçları için açmış olduğum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nı takip ederseniz Etkinliklerden ve Çekiliş Sonuçlarından ilk siz haberdar olursunuz.
Konu hakkında da Beğenilerinizi/Oylamalarınızı ve Yorumlarınızı da bekliyorum.
Çekiliş şans meselesidir.
Bu sefer ki ödüller çok farklı ve bu hayatınızda görmediğiniz çekiliş hediyeleri olacaktır.
Yani öylesine çekilişle verilecek pek ödüller değildir.
Ama ben bazı arkadaşlarımıza destek olma adına bu güzel hediyeleri, ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum ve bunun için de farklı bir yola başvurdum..
Az önce bir konu açtım deyip topu siz değerli arkadaşlara atıyorum... (tebessüm)
Anlayışın için teşekkürler. Haksızlık olmaması için kazananların geçici olarak katılımlarını almayacağım, diğer arkadaşlarımızın kazanma şansı artması için.. Elimden geldiği kadar da çekiliş sayısını çoğaltacağım inşallah