1 Den Fazla Sim Kartı Tek Sim'de Kullanmak_?

Konu Sahibi
1 Den Fazla Sim Kartı Tek Sim'de Kullanmak_?

İnternette Gezerken bu Gibi bilgiler buldum arkadaşlar size sormak istiyorum sizce bu bilgilerin doğruluk payı varmı yapılabilirmi_?

kesinlikle doğru 3 sene öncesine kadar benim babam da yapıyodu bu işi üstelik 6310 telefonu vardı o zamanlar

akula

Üye
acaba halen varmıdır bu şimdi neden sordugumu merak eden arkdaslar için şöle bi açıklayayım 6630 gibi telefonlarda bir hat ve iki hat diye bi bölüm var orada denemek lazım merak işte

termal

Üye
bende de o tur hat mevcut yani suanda 3 tane hatti birlikte kullaniyorum ancak klon kartin bozulmasindan korkuyorum eger kartimiz tahrip olursa zor durumda kalirim cunku artik bu kartlardan piyasa da yok elinde olan iletisime gecse sevinirim mail.....termal_4747@hotmail.com

Konu Sahibi
arkadaşlar sizde hangisinden var kesilerek yapılandan mı_?
yoksa kart kopyalanarak tek kartta birleştirilen olandan mı_?

Xenium

Üye
peki neden bu simkartlar piyasada yok çift simkartlı telefonlar çıktığı için mi ???

Konu Sahibi
arkadaşım gabilba bunu satın almıyoruz telefoncuyaa yaptırıyoruz bende o konuda bilgi almak istedim ama

ilo53

Üye
var ama telefoncular yapıyo bızım burda var ist gazı osmanpasada var 2 hat 1 hat yapılır

acaba halen varmıdır bu şimdi neden sordugumu merak eden arkdaslar için şöle bi açıklayayım 6630 gibi telefonlarda bir hat ve iki hat diye bi bölüm var orada denemek lazım merak işte

O Nasıl Oluyor Yaw..
Benim Telefonda Öyle Bir Özellik Göremedim..

akula

Üye
ayarlardan sebeke ayarları sebeke modunda çift mod gsm yazıyor bu sistemle alakası varmı die merak ediyorum acaba olurmu?