SHS Üye Burak' Alıntı: gittiğim falan yok sadece bildigimiz yerler Genişletmek için tıkla ... gittim de hemen! konuya ilgi bitiyo
Burak' Alıntı: gittiğim falan yok sadece bildigimiz yerler Genişletmek için tıkla ... gittim de hemen! konuya ilgi bitiyo
Burak Üye Konu Sahibi pyrrhos91' Alıntı: gittim de hemen! konuya ilgi bitiyo Genişletmek için tıkla ... konuya ilgi bitti ----------Eklendi @ 20:39:13 ---------- Yazıldı @ 20:38:49 ---------- greenmile' Alıntı: konuya bak wuhuuuu Genişletmek için tıkla ... .
pyrrhos91' Alıntı: gittim de hemen! konuya ilgi bitiyo Genişletmek için tıkla ... konuya ilgi bitti ----------Eklendi @ 20:39:13 ---------- Yazıldı @ 20:38:49 ---------- greenmile' Alıntı: konuya bak wuhuuuu Genişletmek için tıkla ... .
N1C<-lazımdeğil Üye Burak' Alıntı: baktık erkek erkeğe yapanlar var yukarda anladın sen dedik bizede bişey yapmasınlar kaçtık Genişletmek için tıkla ... ne s*lak insanlar var güzelim kızlar dururken erkek erkeğe.. anlayamıyorum
Burak' Alıntı: baktık erkek erkeğe yapanlar var yukarda anladın sen dedik bizede bişey yapmasınlar kaçtık Genişletmek için tıkla ... ne s*lak insanlar var güzelim kızlar dururken erkek erkeğe.. anlayamıyorum
viktoreznov Üye N1C<-lazımdeğil' Alıntı: ne s*lak insanlar var güzelim kızlar dururken erkek erkeğe.. anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... aynen
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: ne s*lak insanlar var güzelim kızlar dururken erkek erkeğe.. anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... aynen
Revengeful Emekli Yönetici Alisveris ozgurlugu diyoruz biz buna.. Yanlis anlamayin marketteki alisverisi diyorum
viktoreznov Üye Revengeful' Alıntı: Alisveris ozgurlugu diyoruz biz buna.. Yanlis anlamayin marketteki alisverisi diyorum Genişletmek için tıkla ... alışveriş özgürlüğü kisitlanmalı bence herkes her önüne gelenden alıp her önüne gelene verememeli yanlış anlamayın market alışverişinden bahsediyorum
Revengeful' Alıntı: Alisveris ozgurlugu diyoruz biz buna.. Yanlis anlamayin marketteki alisverisi diyorum Genişletmek için tıkla ... alışveriş özgürlüğü kisitlanmalı bence herkes her önüne gelenden alıp her önüne gelene verememeli yanlış anlamayın market alışverişinden bahsediyorum
minoo Üye Sen Kadıköy'de nasıl ailenin gideceği yer yok diyorsun yahu hergün oralardayım ben Ayrıca nasıl bir şanssızlıktır sendeki de. Çok aradın mı Tavsiye sana; Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Mozaik Cafe, Kahverengi Cafe.. Buralara git, kafanı dinle
Sen Kadıköy'de nasıl ailenin gideceği yer yok diyorsun yahu hergün oralardayım ben Ayrıca nasıl bir şanssızlıktır sendeki de. Çok aradın mı Tavsiye sana; Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Mozaik Cafe, Kahverengi Cafe.. Buralara git, kafanı dinle
Burak Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Sen Kadıköy'de nasıl ailenin gideceği yer yok diyorsun yahu hergün oralardayım ben Ayrıca nasıl bir şanssızlıktır sendeki de. Çok aradın mı Tavsiye sana; Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Mozaik Cafe, Kahverengi Cafe.. Buralara git, kafanı dinle Genişletmek için tıkla ... kilise varya hani, oralarda hiç düzgün mekan yok oralardan bahsettim çok aramadım çok fena kötü taklaya geldik üstüne bide 70 lira bayılacaktık az daha kadın zorla para istiyor
minoo' Alıntı: Sen Kadıköy'de nasıl ailenin gideceği yer yok diyorsun yahu hergün oralardayım ben Ayrıca nasıl bir şanssızlıktır sendeki de. Çok aradın mı Tavsiye sana; Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Mozaik Cafe, Kahverengi Cafe.. Buralara git, kafanı dinle Genişletmek için tıkla ... kilise varya hani, oralarda hiç düzgün mekan yok oralardan bahsettim çok aramadım çok fena kötü taklaya geldik üstüne bide 70 lira bayılacaktık az daha kadın zorla para istiyor
minoo Üye Burak' Alıntı: kilise varya hani, oralarda hiç düzgün mekan yok oralardan bahsettim Genişletmek için tıkla ... Hangi kiliseden bahsediyorsun?
Burak' Alıntı: kilise varya hani, oralarda hiç düzgün mekan yok oralardan bahsettim Genişletmek için tıkla ... Hangi kiliseden bahsediyorsun?
Burak Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Hangi kiliseden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla ... hergün kadıköydeyim diyene bak iş bankası varya hani camında 135 yıldır burdayız yazan, onun karşısında simit sarayı var, onun yandan daldır içeri biraz ilerle hemen köşe başında kilise var.
minoo' Alıntı: Hangi kiliseden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla ... hergün kadıköydeyim diyene bak iş bankası varya hani camında 135 yıldır burdayız yazan, onun karşısında simit sarayı var, onun yandan daldır içeri biraz ilerle hemen köşe başında kilise var.
Burak Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: 2 tane kilise var orda, onda sordum. Sen orda mı düzgün mekan bulamadın? Gülerim buna. Genişletmek için tıkla ... moda'ya yakın bir kilise var tam ortada çarşının. migrosun orda. orda hiç düzgün mekan yok
minoo' Alıntı: 2 tane kilise var orda, onda sordum. Sen orda mı düzgün mekan bulamadın? Gülerim buna. Genişletmek için tıkla ... moda'ya yakın bir kilise var tam ortada çarşının. migrosun orda. orda hiç düzgün mekan yok
Revengeful Emekli Yönetici Burak senin icin bir yerin duzgun mekan olmasi icin nasil kriterlerlere sahip olmasi gerekiyor ?