0.facebook.com Kontör yeme sorunu!!

0.facebook.com sizin kredinizden düşüyor mu?

• Evet

Kullanılan: 36 72.0%
  • Hayır

Kullanılan: 12 24.0%
  • Denemedim bilmiyorum..

Kullanılan: 2 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    50

osmisyum

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com Kontör yeme sorunu!!
Arkadaşlar ''0.facebook.com'' canı istediği zaman kontörden yiyiyor..Avea iletişim merkezine gittim onlar da gördüler yediğini ama n'apalım diyorlar sadece bende mi oluyor yoksa başına gelenler var mı?? (Ayrıca resimleri açmıyorum zaten,açsam kb. yer ama..)

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Evet Geçenlerde Banada Oldu Benim Hattımda Turkcell Bir Girdim Tl Düştü

Avea iletişim merkezine niye gidiyosun ki 0.facebook sadece turkcell hatlarda kullanılmıyor mu?

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tüm Hatlarda Kullanıyordu Ama Bir Şeyler Yapıyorlar Sanırım.

zibidi39

Üye
avea o olayı gerı cektı eskıden beles gırılıodu artık gırılmıo

osmisyum

Üye
    Konu Sahibi
Hayır şu anda bütün operatörler destekliyor geri çekme yok..

ben turkcellden girerken wapa giriyordum turkcell internete girmiyordum o zaman gitmiyordu

Rahat olun , giden kontorleri Turkcell 1hafta veya 2hafta içinde belirleyip gonderiyor , kontorlu sistem varken 15kontor geldi

Scudrox

Üye
Bende de gidiyor. Turkcell in giden parayı geri gönderdiğide yok.

Arkadaşlar çözüm lazım bize çözüm !!!

AYNA

Üye
arkadaşlar ben gözlemlerimi anlatıcam simdi size.bütün operatörlerden bedava ama nasıl bedava? işte buna dikkat etmek lazım faceye girip yorumları okumak anasayfadaki yazıları okumak bedava ama bunun dışında resimlere bakmaya kalktınız ya da şifre değiştirmeye ayarlar bölümünde oynamalar yapmaya kalkarsanız ücret kesiliyor.bu benim gözlemim arkadaşlar yanlışım varsa söyleyin benim acil şifremi değişmem gerekti girdim şifremi değiştirdim bir çıktım tl gitti hemde baya girmişti ama normal girdiğimde yazılara bakıyordum gitmiyordu o zaman anladım yani aldatmaca var sınırlı aslında heryeri bedava değil facenin bu sayede ufak ufak milletin parasını yiyolar..

evet ara sıra bendede oluyordu