Doktorlara 6 ay süre

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince of hell

prince of hell

Üye
    Konu Sahibi
Doktorlara 6 ay süre
Recep Akdağ, şu anda Sağlık Bakanlığı’na bağlı çalışan doktorların yüzde 63’ünün tam gün çalıştığını, part-time çalışanların oranının ise sadece yüzde 37 olduğunu açıkladı. Akdağ, “Bu nedenle yapacağımız çalışma ile muayenehanesini kapamak zorunda kalacak kesim sadece yüzde 37’yi oluşturuyor. Yani doktorların çoğunluğu zaten tam gün çalışıyor” dedi.

Doktorların muayenehanelerini kapatarak tam gün çalışmalarını sağlayacak çalışmanın önümüzdeki günlerde tamamlanacağını ve bu çalışmayı kanun teklifi olarak Meclise yaklaşık bir aya kadar götürebileceklerini belirten Sağlık Bakanı Akdağ, part-time çalışan doktorlara muayenehanelerini kapatmaları için 6 aylık süre tanıyacaklarını bildirdi.

“ÖZEL SEKTÖR ASTRONOMİK RAKAMLAR ANLAMINA GELMEYECEK”
Akdağ, doktorların özel sektörde çalışmalarının bundan sonra “astronomik rakamlar kazanacakları” anlamına gelmeyeceğini belirterek, “Bu nedenle herkes hesabını kitabın ona göre yapsın” dedi.

Akdağ, Bakanlık olarak ücretlerde iyileştirme yaptıklarını, doktorların bu nedenle tam gün çalışmayı tercih etmeye başladıklarını anlattı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt