E-Bülten Kampanyası 31 Ocak'a kadar uzatıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

bungee

Üye
    Konu Sahibi
E-Bülten Kampanyası 31 Ocak'a kadar uzatıldı.


Hem Turkcell'in size özel kampanyalarından ve servislerinden herkesten önce haberdar olmak, hem de 100 kontör/dakika ücretsiz konuşma kazanmak ister misiniz?
Hediye kontör ya da dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene üye olmak. Üstelik Turkcell e-bültene üyelik ücretsizdir.

Kampanyamızdan Turkcell e-bülten'e daha önce kayıt olmuş müşterilerimiz e-posta adresleri ve bilgilerini güncelleyerek de yararlanabilirler.

Kampanya 31 Ocak 2009 tarihine kadar geçerlidir.

Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiğiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceğimiz haberlerle kampanya ve fırsatlarımızdan herkesten önce haberdar olacaksınız.
İşlemi gerçekleştirdikten sonra, online işlem merkezinden, isminizin yanındaki hediye kutusundan, hediye kontör/dakikalarınızı yıl sonuna kadar istediğiniz zaman aktif hale getirebilirsiniz. Hediye aktif olduğu gün geçerlidir.

İşlemi yapmaya çalıştığınızda "işleminiz gerçekleştirilemiyor" uyarısı alsanız bile, hediye kontör/dakikalarınız hattınıza tanımlanır.

Faturasız hat kullanıcıları, hediye kontörlerini *123*10# komutu ile, faturalı hat kullanıcıları, online işlem merkezi, tarife, ücretsiz kullanım menülerini takip ederek hediye dakikalarını kontrol edebilirler.

NOT: Hediye Kontörlerin 24 Saat içerisinde bitirilmesi gerekmektedir.
Kampanya 31 Ocak 2009 tarihine kadar geçerlidir.
 


piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler
 

KAFKAS KARTALI

Üye
Yalnız 24 saat yani 1 gün içinde 100 kontörü türkcell içi aramalarda bitirmek gerekiyor
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok süper oldu abi gitti diye üzülmüştük hemen alayım şimdi :) Teşekkürler :)
 
Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler güzel kampanya herkes faydalansın ve tavsiyem gece 1 gibi falan Turkcell online işlemler' den kaydınızı tamamlayın ki o günün sonuna kadar geçerliymiş kazanılan 100 kontör / dakika.

Bilginize.
 
__Midas__

__Midas__

Üye
100 dakika faturalı hatlar için var, aynı gün harcamak zor, dün bedavaydı, bugünde bedava oldu diyelim bide pazar var ,yaw turkcell bedava konuşturuyo beni be:)
 

maximurat

Üye
Teşekkürler bilgi için..
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
100 DK veya 100 kontör güzel oldu bu güzel. 4 hattımın kaydını gerçekleştirdim. :)
 

waspor

Üye
teşkkrler bilgi için :oke:
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Rica ederiz :) Bir uyarıda bulunmak istiyorum arkadaşlar. Turkcell bu kampanyayı daha önce de yapmıştı. Fakat anlayamadığımız bir sebepten dolayı aynı gün geri çekti. Bu yüzden en kısa sürede kampanyadan faydalanmanızı tavsiye ederim :)
 

Arif00

Üye
Sayın abiler ben bunu yaptım bugün.akttif halede getirdim kabul edildi yazdı ama daha bakıyorum avans kontör 0 diyor ne kadarda yüklenir bu kontörler hatta böyle br şey cıktı aktir hale gelince

Kampanya Adı/
Tercih Adı Dahil Olduğunuz
Tarih Statü Kampanya Geçerlilik
Süresi E-BULTEN KAMPANYASI / Turkcell Ebultenden 100 Kontor 22.Kasım.2008 KABUL EDİLDİ -
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avans kontör ile alakası yok bu kampanyanın :) Yukarıda yazdığına göre teklifin kabul edilmiş. Yüklenen kontörlerini *123*10# ile öğrenebilirsin.
 

memMmet

Üye
ya bu nedir boyle gercekmi bu
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Elbette gerçek, Turkcell'in hangi kampanyası oldu ki yalan ;)
 

seydiaa

Üye
evet gerçek bende kullanıyorum bugün.......
 
süleyman_man

süleyman_man

Üye
online işlem merkezine girdim ismimin yanında hediye kutucuğu yok
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Size 3. Mail geldi mi Online İşlem Merkezine girip hediyenizi almanızı söyleyen bir mail. İşlemleri tam olarak ayarladığınıza emin misiniz?
 
süleyman_man

süleyman_man

Üye
Kampanya kaydınız gerçekleştirildi.Hediye 100 kontör/dakikanızı almak için Online İşleme tıklayarak aktif hale getirmeniz gereklidir. diye bir mail geldi sonra online işlem merkezine girdim ve böyle bir ekran çıktı ama ismimin yanında hediye kutucuğu yok..ne yapabilirim..bu arada ilginiz için teşekkürler


yardımınızı bekliyorum..
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Maalesef kampanyadan yararlanamıyorsunuz. Daha önce yapılan E-Bulten Kampanyasında kaydı bulunan abonelere, kampanya kaydı yapılmıyor. İsterseniz 4440532 Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu anlatınız.
 
süleyman_man

süleyman_man

Üye
Ama ben daha önce E-bulten kaydı yaptırmadım daha hattı aalalı 3 ay oldu..
 

Benzer Konular



Üst Alt