Alo Paketler İle Her Yöne Avantajlı Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alo Paketler İle Her Yöne Avantajlı Konuşma
Turkcell, "Alo Paketleri"ne özel teklifle; hem konuşma sürelerini artırıyor hem de paketi her yöne genişletiyor.


Yeni kampanya ile faturalı Turkcell'liler alacakları ek dakikalar ile her yöne, rahat rahat ve avantajlı fiyatlarla konuşacak.


Kampanya kapsamında,"Alo Paket"seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell'liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler

Örneğin,"Alo 120"paketini alan aboneler 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla konuşma hakkının yanı sıra kendilerin hediye edilecek olan her yöne 120 dakika ile birlikte, tam 360 dakika konuşma fırsatına kavuşacak."Alo 60"paketiyle ise, 120 dakikası sabit hat ve Turkcell'lilerle, 60 dakikası her yöne olmak üzere toplamda 180 dakika konuşmak mümkün olacak.


Kampanyadan faydalanmak için Alo Paket abonesi Turkcell müşterilerinin HEDİYE yazarak 2747'ye ücretsiz kısa mesaj göndermeleri yeterli.


Kampanya kapsamında Alo paketlerden faydalananlar veya Alo paket seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell'liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler
 
  • Beğen
Tepkiler: malentome


Lacrymosa

Üye
Bıktık artık rakamlardan, paketlerden. 60 dakika 100 dakika 300 dakika nedir bunlar? Milletle dalga geçiyor operatörler artık. Ben bunların abuk sapuk hile hurda dolu paketlerine abone olmak zorunda değilim. Ne ödediğime bakın: 1 saniye 65 Kuruş. Yazıklar olsun paketinize.
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
iyice sacmaladi bunlar
 
serbest888

serbest888

Üye
Bence kullanmasını bilene güzel bir kampanya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt