• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Telekulak ve Dinleme Sistemleri!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
Telekulak ve Dinleme Sistemleri!!!


Kızılötesi Uzaktan Dinleme sistemi V2

Lazer teknolojisi ile çalışan V2’nin satış fiyatı 265 bin dolar. Başta ABD istihbaratı olmak üzere bir çok istihbarat servisince kullanılıyor. 500 metre menzili V2 ilk bakışta uzun objektifli fotoğraf makinesini andırıyor. Lazer ışınını dinlenmek istenen binanın penceresine yansıtıyor. Işın, içerideki konuşmanın yaydığı ses dalgalarının camda yaptığı titreşimleri algılayarak ikinci bir ışınla geriye gönderiyor. Cihaz, lazerle geri gelen ses dalgalarını deşifre ederek ses sinyallerine çeviriyor. Anında kaydediyor. Ses kayıt kalitesi mükemmel. Ancak kullanımı karışık olduğundan operasyon öncesi, cihazla birkaç gün pratik yapılması gerekiyor.


Çanak antenli dinleme sistemi

DetectEar adı verilen bu sistemin çalışma prensibi uydu antenleri ile aynı. Cihazın çanağı dinlenmek istenen kişinin bulunduğu yöne doğru çevriliyor. Özellikle açık alanlarda iki üç kişinin aralarında yaptığı konuşmaları dinlemek için ideal. Çanak, 100 metre uzaktaki konuşmalardan havaya yayılan ses dalgalarını alıyor. Cihazın iç bükey (parabolik) bölümü tarafından bir noktada toplanıyor. Ve tam o naktada bulunan mikrofon ses dalgalarını kaydediyor. Fiyatı 700 dolar. Şarjlı pille 100 saat çalışabiliyor.


Cep telefonu dinleme sistemi

GSM 2060TP adlı bu sistem, 2 kilometre çaplı alanda cep telefonlarından yapılan tüm konuşmaları dinliyor. Sistem, havadaki GSM elektromonyetik dalgalarını bir kodlama programıyla deşifre ediyor ve konuşmaları kaydediyor. Eskiden herhangib bir odaya sabitlenerek çalıştırılan cihaz artık teknoloji sayesinde mini-vanlara da monte ediliyor. 2 kişilik bir ekiple istenilen bölgede dinleme yapıyor.


Böcek (Bug)

Sadece 15 gram ağırlığındaki bu cihaz, tüm istihbarat servisleri tarafından kullanılıyor. 18 saat ömrü bulunan böcek adlı cihaz genellikle kısa operasyonlar sırasında kullanılıyor. Cihaz aslında bir radyo vericisinden oluşuyor. Bir madeni paradan daha küçük olan böcek, ortamdaki konuşmaları anında radyo alıcısına gönderiyor. Gerektiğinde iki pille bile çalışabilen radyo alıcısının başındaki kişi ise konuşmaları detaylarıyla dinliyor. Böcek 24 metre mesafedeki tüm sesleri alabiliyor.


Ev telefonu dinleme

Parallel Telephone Transmitter adı verilen cihaz, sabit telefonların ahizelerine veya telefon kablolarına takılıyor. 100 gram ağırlığında.
Sabit hatlardaki konuşmaları radyo dalgaları ile istihbarat elemanının yanındaki alıcıya iletiyor.
Pilsiz çalışan cihaz, enerjisini telefon kablolarındaki elektrik akımından elde ediyor.


GSM Intercept A5.41 Chatter Guard

Bu cihaz, belli bir zaman içinde sadece numarası verilen tek bir cep telefonunu dinliyor. En büyük özelliği ise bazı anahtar sözcükleri tanıyabilmesi.
Örneğin dinlenilen kişi bir terör zanlısıysa, cihaza anahtar sözcük olarak “İstanbul” ya da “bomba” girilebiliyor. Zanlı bir telefon konuşmasında ne zaman bu sözcükleri kullansa, cihaz devreye giriyor ve konuşma aynen hafızaya kaydedilor.
Ayıca, kayıt altına alınan konuşmalarda başka bir anahtar sözcükle arama da yapılabiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: buse_2000_


toprakumit

toprakumit

Üye
Tam benlik şeyler :ok2:
 
iskenlii

iskenlii

Üye
doğru söze nedenir ümit abi :D
 
Altun.

Altun.

Üye
wayy be nelerde warmış
 

ichliebedichsoo

Üye
bu cihazları nasıl temin edebiliriz?
 

baha25dir

Üye
GÖRMEK YETMEZ DİNLEYİN !

Topluma Karşı Sorumlulukları Olan İşletmelerde, Yetkili Personelin Müşteri Hizmetlerinde, Uyulması Bildirilen Kuralların Denetlenmesinde, Kişilerin, Varlıkların Korunmasında En Etkin Kontrol - Denetim Sistemini Oluşturur. Dinleme Güvenlik Sistemi, Tüm Cctv Kamera Güvenlik Sistemlerine Uyumludur.
Yüksek Standartlarda Profesyonel Uygulamalar İçin Tasarlanmıştır.

Detaylı Bilgi İçin

 

lazuri_08

Üye
fiyatları pahalı olur bunların
 

adman1

Üye
bazılarını yurt dışındaki güvenlik şirketlerinin internet sitesinden alabilirsiniz ama söyliyeyim çok pahalı bizi aşar böyle şeyler çanak antenin küçüğü var küçük tabanca şeklinde o olabilir tabi
 

gelmuat

Üye
:allalla:beni bu konuda bilgilendirirmisiniz elimizde sadece no varsa da dinleme yapabilirmiyiz msj olarak telefonlara yuklenebıldıgını duymustum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt