anilack
Üye
5800 gps problemi
suana kadar umursamadm burda cekmıyodr fılan dedm gps, bugun cktm dısarı 50m cabndakı boş alanda ve 8.kat evın terasında denedm. gps aranıyor yazıyor daha snrada kapalı alanlarda kotu calısır dıyor:S saptayamıyor yanı yerımı ancak uydu durumunu ewde denedgmde baglantı yok derken dısarda uydu hakknda bılgı verıyor ne yapmalıyım yardm edn bana?????!!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaslar ben telı tam 1 hafta once aldm telden cok memnunum ancak galba telmn gpsi bozk : s suana kadar umursamadm burda cekmıyodr fılan dedm gps, bugun cktm dısarı 50m cabndakı boş alanda ve 8.kat evın terasında denedm. gps aranıyor yazıyor daha snrada kapalı alanlarda kotu calısır dıyor:S saptayamıyor yanı yerımı ancak uydu durumunu ewde denedgmde baglantı yok derken dısarda uydu hakknda bılgı verıyor ne yapmalıyım yardm edn bana?????!!!!
(
kımsenn sorunu yok gps ten sanrm bnm telle alakalı gıt telefoncuya gps ı dene kenar acıklıgı problemı varmı bak bde versıyonuna bak 1 li versıyonsa alma onlar sornlu serıymıs galıba benm telefonda dırek en son surum yukluydu msala ona dıkkat et yoksa telefon gusel
) Daha önce samsung İ780 ve E71 dede navigasyon kullandım. Onlardada ilk bağlantıda uzun sürmüştü sonraki bağlantılar çok hızlı oluyor. Tüm gps lerde aynı galiba.