DOPDF v6.2 - Ücretsiz PDF Dönüştürücü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DOPDF v6.2 - Ücretsiz PDF Dönüştürücü
doPDF6.2 yüklendikten sonra, Yazıcılar ve Fakslar listesinde sanal bir PDF yazıcı sürücüsü olarak listelenir. PDF'e dönüştürme işlemi için, dönüştürmek istediğiniz belgede yazıcı olarak doPDF'i seçmeniz yeterlidir. Bir belge açın (Microsoft Word, WordPad, Not Defreri veya başka bir yazılım kullanarak), Yazdır seçeneğini seçim ve yazıcı olarakta doPDF'i seçin. Dönüştürme işlemi tamamlandığında, size dosyanın nereye kaldedildiğini soracak ve işlemi bitirecek. Ardından varsayılan PDF görüntüleyici ile dosyayı açacak.

Ücretsiz PDF dönüştürücünün temel özellikleri :
  • Ücretsizdir - kurumsal ve kişisel bilgisayarlarda kullanılabilir.
  • 64-bit desteği - 64-bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır
  • Ghostscript yok - 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymadan [Ghostscript benzeri] dönüştürme yapar. Bunu kurulum dosyasının boyutundan anlayabilirsiniz.
  • Özelleştirilebilir çözünürlük - 72dpi ile 2400dpi arasında seçim yapabilirsiniz.
  • Öntanımlı / özel sayfa ebatı - Mevcut A4, A5, A6, Mektup, ... şablonlarından seçebilir ya da özel sayfa ebatı belirleyebilirsiniz
  • Aranabilir PDF'ler - PDF belgelerde arama yapılabilecek şekilde dönüştürme işlemi gerçekleştirir.
  • Çoklu dil desteği - Şu anda desteklenen 20 dilden istediğinizi seçerek, arabirim dilini değiştirebilirsiniz. ( )
  • Gezegenin bir bölümünü kurtarmak ister misiniz? - Belgelerinizi kağıda yazdırmak yerine, neden PDF dosya oluşturarak gezegendeki ağaçları kurtarmayasınız?
doPDF ücretsiz bir PDF dönüştürücüdür, PDF görüntüleyici değildir. PDF dosyalarını görüntülemek için ücretsiz olan Adobe Reader'a ihtiyacınız var.











Ue-Gazi' nin Yorumu :
Microsoft' un Office 2007 için yayınladığı Service Pack 2 dosyasını kuran kullanıcılarımız eğer farkettiler ise... SP2 kurulduktan sonra WORD / EXEL ofiste yapılan bir çalışmayı hiç bir şekilde ek programa ihtiyaç duymadan direk PDF formatında kaydetme şanslarının oluğunu göreceklerdir... Fakat SP2' yi kurmayan kullanıcılarımız yada Office 2007' yi kullanmayan kullanıcılarımız için bu paylaşmış olduğum ücretsiz ve bir okadarda basit PDF çevirici programını kesinlikle tavsiye ediyorum... 2 Tık ile PDF dosyanız hazır... Eğer ki bir sorun yaşarsanız yada takıldığınız bir yanı olursa bu konu altında yazdığınız taktirde ben yardım ederim... :) İyi forumlar...
 
  • Beğen
Tepkiler: gök-türk


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ulaş...Program ve yorumun için...:oke:
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Veysel... :)
 
silop_kms

silop_kms

Üye
çok sağol gerekliydi emeğine sağlık...
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt