MaxiCep.Com

Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu?

Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu? konusu, Spor Gündemi / Motor Sporları forumunda tartışılıyor.

Geri git   MaxiCep.Com > Spor Gündemi > Motor Sporları

Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu?

Ana Sayfa Forum Üye Ol / Register Şifremi Unuttum Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 02.11.2008, 20:40:42   #1
Post Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu?

Ferrari Formula 1den çekiliyor mu?
Maxicep.com - Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu?

Formula 1 Dünya Şampiyonası´nda 2010 yılı için öngörülen kural değişiklikleri, Ferrari´nin tepkisine neden oldu.

İtalyan otomotiv sanayinin dünyaca ünlü markası Ferrari, motor standardizasyonuna ilişkin yeni düzenlemeler karşısında Formula 1 yarışından çekilmeyi de düşünebilecekleri tehdidinde bulundu.

Ferrari Yönetim Kurulu, konuya ilişkin değerlendirmesini, bugün akşam saatlerinde yazılı bir açıklamayla duyurdu. Ferrari Yönetim Kurulu, Luca di Montezemolo başkanlığındaki toplantı sonrasında yayımlanan açıklamada, Formula 1 yarışına ilişkin yeni düzenlemelerin "ciddi bir endişe" kaynağı olduğuna değindi.

Açıklamada, motor standardizasyonuna ilişkin yeni düzenlemelerin, "Formula 1’in rekabet ve teknolojik gelişmeye dayalı varoluş nedenini ortadan kaldırıcı bir nitelik taşıdığı" ileri sürüldü. Formula 1 Dünya Şampiyonası’na 1950’den beri katılan Ferrari’nin öteden beri rekabet ve teknolojik gelişmeye önem verdiğinin hatırlatıldığı açıklamada, "Yönetim kurulu, bu unsurların ortadan kalkması durumunda, ilgili yarışta yer almaya devam edip etmeyeceğini ortaklarıyla birlikte yeniden gözden geçirme hakkını saklı tutmaktadır" denildi.

Ferrari Yönetim Kurulu, uluslararası finans krizinin yaşandığı mevcut koşullarda, "motorlar başta olmak üzere maliyetlerin azaltılması" gerektiğine de dikkati çekti. Formula 1 konusundaki yeni düzenlemelerin bu açıdan kaygı verici olduğuna değinilen açıklamada, Ferrari’nin, gerekirse nradikal kararlar almakta çekinmeyeceği de kaydedildi.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA), Formula 1 yarışlarında yeni motor konusundaki önerilerin en geç 7 Kasım’da sunulması gerektiğini duyurmuştu. Firmanın yönetim kurulunun konuya ilişkin yazılı açıklamayı, FIA duyurusunun akabinde yapmış olması da dikkati çekti.
X-FURKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.2008, 21:13:38   #2
bence kesinlikle çekilmesin ferrari o yarışların reklamı

dogandoganay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.02.2009, 00:16:33   #3
ferrari cekilirse yarislarin bir zevki kalmaz zaten.
ridodido isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.02.2009, 19:13:51   #4
Hiç sanmıyorum.
DeadSiLeNCe isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Cevapla

Geri git   MaxiCep.Com > Spor Gündemi > Motor Sporları

Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu?

Ferrari Formula 1'den çekiliyor mu? başlığı, Spor Gündemi / Motor Sporları kategorisinde konuşuluyor..

Etiketler
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Seçenekler
Benzer Konular
Konu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ferrari İçin Yeni Formula 1 Simulatörü.. >>impacter<< Motor Sporları 0 19.08.2008 22:10:18
Formula 1'in Yeni Besleyici Serisi Formula 2.. >>impacter<< Motor Sporları 0 25.06.2008 19:57:38


Şu Anki Saat: 23:08:24

Copyright ©2004 - 2009, Maxicep® - Her hakkı Saklıdır.
Forum Software by vBulletin® 3.8.2 ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum Kurallarımız | Gizlilik Bildirimi | İletişim
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc.
Hosted by Vital Hosting Datacenter
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"