MaxiCep.Com

Apple iPhone 3G v2.2 Türkçe Firmware
Turkcell E-Bülten'e Üye Olan Herkese 100 Kontör/Dakika Hediye

Geri git   MaxiCep.Com > Konu Dışı / Diğer > Konu Dışı

Başkent'teki puzzle cinayeti çözüldü

Ana Sayfa Forum Üye Ol / Register Şifremi Unuttum Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 27.09.2008, 14:08   #1
 
DeadSiLeNCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ölüm Sessizliği ]
İsim: DoĞuŞ
Şehir: İstanbul
Üyelik: Kas 2007
Yaş: 17
Mesajlar: 7,117
Konular: 1315
Telefon: 6300+W850i+E250
Blog Yazıları: 2
DeadSiLeNCe - MSN üzeri Mesaj gönder
Başkent'teki puzzle cinayeti çözüldü



Ankara'da dehşet yaratan ceset parçalarının sırrı CIA'nın yüz geliştirme sistemiyle çözüldü. Boş arazilerde bulunan ceset parçalarından parmak izi diş incelemesi ve DNA'dan sonuç alamayan Ankara Emniyeti dedektifleri İstanbul'da bulunan bir bilgisayar uzmanından yardım aldı. 2 ay önce öldürüldüğü anlaşılan ve 1 ay önce bulunan ceset parçalarının fotoğraflarını 3 boyutlu animasyon haline getiren bilgisayar uzmanı öldürülen kadının fotoğrafını filimlere konu olabilecek şekilde yeniden yarattı.

Herşey Ankara'nın Seyranbağları semtinde Üzümlü Sokak'ta bulunan boş arazide top oynayan çocukların bir torba içinde buldukları çürümüş el parçalarıyla başladı.

Telefon ihbarıyla gidilen yerde yaklaşık 1 ay önce öldürülmüş bir kadının sol eli bulundu. Ardından bölgede yapılan aramada yine torbalar arasında diğer eli ve 2 bacağı bulundu.

Yaşlı olduğu tahmin edilen kadının kimliği ve yaşının belirlenmesi için parçalar Adli Tıp'a gönderildi. Ancak ne parmak izi çıkarılabildi ne de Kemikler kırıldığı için yaşı belirlenebildi. Bu arada sadece tırnakları arasında bir erkeğe ait olduğu sanılan deri kalıntıları DNA incelemesi sonucu tespit edildi. Bu kalıntılar sayesinde polis morgtan çalındığı ve atıldığı düşünülen ceset parçalarının bir cinayete ait olduğuna kesin karar verdi ve soruşturma Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nce yürütülmüye başlandı.

BİN 100 KİŞİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Ardından günlerce mesaiye başlayan dedektifler bölgede bulunan bin 100 kişiyle bizzat yüz yüze konuştular. Bu arada yine aynı bölgede bir binanın giriş katında oturan bir aile banyonun aralığından gelen koku nedeniyle rahatsız olmuş kedi ölüsü sanılan kokunun çürümüş bir insan başı olduğu anlaşılmıştı. Tam bir puzzle oyununa dönen cinayette kafa bölümü tanınmayacak hale gelmiş şekilde bulunmuştu. Kafatasında yapılan diş incelemesi de pek çok dişin sonradan yapılma olduğu için bir sonuç vermedi.

ABD yapımı bir filimde görülen bilgisayarla insan animasyonlarının bu ülkenin gizli servisi CIA tarafından kullanıldığını hatırlayan bir emniyet yetkilisi İstanbul'da bulunan ve bu konuyla ilgilenen meslektaşlarından yardım istedi. Bulunan tüm parçalar teker teker pekçok açıdan fotoğraflanarak internet üzerinden İstanbul'daki bilgisayar uzmanlarına gönderildi. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra yaşlı kadının ortalama bir görüntüsü yaratıldı. Bu görüntüleri fotoğraf haline getiren polis ilk ipucuna ulaştı.

Dedektiflerin gösterdiği fotoğrafı tanıyan bir kadın "Bu Döne teyze" diyerek yaşlı kadının Zafertepe 2.Cadde 5.Sokak 62/3 numaradaki adresine götürdü. Polis cesedin 75 yaşındaki Döne Aşut'a ait olabiceğini böylece öğrendi.

Ancak soruşturma burdada bitmedi. 3 oğlu olduğu belirlenen yaşlı kadının 2 oğlunun yurtdışında yaşadığı yıllardır dul ve alkolik olan oğlu Mehmet Ali Aşut ve onun kızları Kübra ve Büşra ile yaşadığı öğrenildi. Kimlik belirlenmesi için uzak bir akraba arayan polis Keçiören bölgesinde bulduğu İsmail Aşut adlı akrabasından DNA örneği aldı ve cesetin halen Yozgat'a tatile gittiği ifade edilen Döne Aşut olduğu kesinleşti.

*** PARASI İÇİN ÖLDÜRDÜ
Hemen eve giden polis Aşut'un oğlu ve torunlarını gözaltına aldı. Gözaltına alındığı anda ağlayarak annesini öldürdüğünü anlatmaya başlayan Mehmet Ali Aşut annesiyle para yüzünden tartışırken dövdüğünü ve bayıldığını sandığını ancak bir daha kalkmadığını söyledi. Yaşlı kadının ölümünü açıklayamayacağı için parçaladığını da söyleyen Aşut işlediği cinayeti şöyle anlattı:

"Emekli maaşı olan annemle sürekli kavga ederdik. Ben para için o alkol için sürekli birbirimize bağırırdık. Ölmeden önce bin 800 YTL *** ödemesini Ziraat Bankası'ndan almıştı. Bu paradan bana da vermesini istedim. Ama alkol alacağım için vermedi. Ardından başlayan tartışmada dövdüm. Kafasına sopayla vurduğumda yere düştü. Sonra kızlar alıp yatağa yatırdı. Sakinleşmiştik ve yattık. Sabah kalktığımızda öldüğünü anladık. Cesedi ne yapacağımızı düşünürken parçalayıp bavula koymaya karar verdim. Salonda başını kesmeye başladım. Ortalık çok kan olunca banyoya götürüp kanını akıttım. Banyoda 6 parçaya ayırdıktan sonra salona tekrar getirdim. Ama gögüs bölümü bavula sığmayınca burada 2'ye ayırdım. Her gün bir parçayı çeşitli yerlere attım"

Babalarıyla gözaltına alınan 2 genç kız da aynı yönde ifade verirken yaşlı kadının parmakları arasında bulanan et parçalarının da oğlunun DNA'sı olduğunu belirledi. Suç aleti bıçak boş bir alana gömülü bulunurken yaşlı kadının gögüs bölümünün bulunduğu ve oğlu tarafından dereye atıldığı ifade edilen iki valiz ise henüz bulunamadı.
DeadSiLeNCe isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 27.09.2008, 15:12   #2
 
Caldere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsim: Mustafa K...
Şehir: Almanya
Üyelik: Eyl 2008
Mesajlar: 178
Konular: 14
Telefon: Nokia 6630
Vahşet...
Caldere isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27.09.2008, 15:19   #3
 
prettygirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsim: *Alone Angel*
Şehir: istanbul
Üyelik: Haz 2008
Yaş: 21
Mesajlar: 1,236
Konular: 64
Telefon: n72
Blog Yazıları: 1
******** herif yaa Allahım bu alkol nasıl bişey böyle kanım dondu yemin ederim
prettygirl isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 27.09.2008, 16:39   #4
 
Romantik Prens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsim: Hüseyin
Şehir: Bursa
Üyelik: Haz 2008
Yaş: 21
Mesajlar: 3,747
Konular: 1432
Telefon: 6300 2gb+1gb
Blog Yazıları: 2
bune ya insanlık ötesi tam bi vahşet kanım dondu okuyunca
Romantik Prens isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27.09.2008, 17:13   #5
 
jöly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MaxiKadın Bölüm Yöneticisi ]
Şehir: izmir
Üyelik: Kas 2005
Mesajlar: 7,330
Konular: 957
Telefon: N71-N73
Blog Yazıları: 12
şok oldum...bu nasıl bişeydir...
ama şunu gözardı edemeden geçemeyeğimolisler ABD filminden esinlenmiş...
jöly isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevapla
Geri git   MaxiCep.Com > Konu Dışı / Diğer > Konu Dışı

Etiketler
baskentteki, cinayeti, cozuldu, puzzle

Seçenekler
Benzer Konular
Konu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
NEW: EA Mobile - Puzzle Paradise KAFKAS KARTALI Java Oyunlar 2 02.08.2008 23:13
PuzzLe Saat Acayip DeadSiLeNCe Konu Dışı 4 05.05.2008 04:17
Gerçekci 3D Puzzle DeRMaNTeS Konu Dışı 5 08.12.2006 14:54



Şu Anki Saat: 21:57
Hosted By Vital Hosting
This Page was generated in 0.19 seconds with 9 queries using HP® Intel® Quad-Core Xeon™ Server
vBulletin® 3.7.4 Gold ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. - SEO by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2008 Maxicep. All rights reserved.
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir" 
Arama Motoru  Maxicep RSS Besleme  Alexa Toolbar indirin
Loans | Mobile Phones | Odzyskiwanie danych | Remortgages | Insurance| Alışveriş | Kadınlar Kulübü | Bursa Datacenter | Sanal Gezinti
Ayyas.Com | vbTech | UslanmaM | Main-Board | TekPlatform | Kadim Dostlar | iDo-FoRuM | MeleklerMekanı | Web Hattı | sohbet | chat | r10.net seo yarışması | Bakimliyiz | evden eve nakliyat